2777
2789

من محال ترین حاجتمو با چله ی زیارت عاشورا# ی معمولی گرفتم

اونم روز چهارم چله

در کنارش نماز اول وقت و ترک گناه و تا میتونی خوبی کن به پدر و مادرت

بخدا که زندگیت بهشت میشه

ان شالله مشکلت حل میشه 

اره خداروشکر  هیچ مشکلی نداریم  اصلا مشکل سمتمون  نمیاد  ،چون فقط نماز شب نمیخو ...

خداروشکر همیشه خدایاورت باشه.

داغونم خیلی داغون ۷سال که خدا ازم قهر دست به طلا بزنم برام خاک میشه

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی که میخونن معجزه ای دیدن؟یااصلا دعاهاشون براورده شده؟ زندگیشون عوض شده؟

ارامشش به دنیایی می ارزه .باید حال کنی .یا حس خاص داره.هر چند من از سر و تهش میزنم دودقه هم طول نمیکشه ولی همونم خیلی خوبه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بخدا قسم معجزه میکنه اصلا نمیدونی چیه؟ انگار ادم صبر میکنه شب بشه تا اون ساعت برسه.البته شب اول و دو ...

نماز شب که پا میشید اهل خونه بد خواب نمیشن؟من خیلی عذابم میاد شوهرم یا با صدای ساعت یا نبود من بد خواب میشه .خجالت میکشم ازش

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حتما گلم اگه قابل باشم

برای خواهرم دعا کن فاطمه اس 

شاید قسمتی بوده وارد این تاپیک شدم و شما گفتید نماز شب میخونم 

التماسسسسسسسسسسسسسسسسسسسدعااااااااااااااااااااآاات😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نماز شب که پا میشید اهل خونه بد خواب نمیشن؟من خیلی عذابم میاد شوهرم یا با صدای ساعت یا نبود من بد خو ...

اره میدونم چی میگی ولی باور میکنی دوسه شب ساعت برات زنگ میزنه و بعد خودت پا میشی اونم من که خرسم توخواب.

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم