2777
2789
عنوان

این چیهههه 😩 (اگه دارید غذا می خورید نیاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 25 پست
بهش فکر نکن 😫

اینقد گشنمه که خودشم باشه میخورمش 

چه برسه به فکرش😝😝😝

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوفت حالم بد شد😤😤😤

دیدی 😂

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

اینقد گشنمه که خودشم باشه میخورمش  چه برسه به فکرش😝😝😝

نزدیک من نیا 😐😂

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

نزدیک من نیا 😐😂

آخ جون شویم اومد برم شام 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
آخ جون شویم اومد برم شام 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

نوش

نتیجه اخلاقی : وقتی غذا میخوریم گوشیو بذاریم کنار 😐💔

یا لپ تاپ 💔

تاریخ تو امضات دیگه 

آهان فکر کردم پستمو میگی هرجوری فکر کردم ربطشو نفهمیدم😂😂😂😂😂😂😂

آخه انگار مد شده این تاریخ تو امضا باشه

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
روبی اون تاپیکه قفل شد😐🥴 حالت چطوره دلبرم؟😍😍😍😍💌💌💌 ما خوبیم با شوهرم داریم سر میکنیم😹😹😹 ...

خخخ

خدا رو شکر 😄

2790
2778
2791
2779
2792