2777
2789
عنوان

ما با جاریم و عروس عموی شوهرم اینا یه اکیپ بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت مگه نمیدونه عروساش چطورین؟؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
خب همینه دیگه معنی بی بند و بار ینی بی قید و شرط بدون وابستگی ازاد 

بی بند و بار یعنی ابتذال و دارای بار منفی پوشش آزاد با بی بند و باری فرق داره بی بند و بار کسی ک خط قرمز نداره تو زندگیش ممکن یکی پوشش آزاد باشه ولی ب شدت مقرراتی و دارای قید و بند

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
مگه معیار سنجش آدما پوشش اوناس اونم وقتی پیش فامیلن 😐 حالا بیرون بود یک چیزی ولی پیش عزیزات راحتباش ...

برادرشوهر و پدرشوهرو... عزیزانن؟

حتما خودشونم عکساشونو اینستا میذارن وگرنه میگفتن ک نذارو اینا

لبخند بزن اینم میگذره❤️🌹                  همسرم دستاتو میبوسم دورت بگردم🥰😘

نه بهت زنگ نمیزنن

در ضمن نمیدونم چرا حس میکنم از قصد عکساشون رو گذاشتی,انشالله که اشتباه میکنم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
خب همینه دیگه معنی بی بند و بار ینی بی قید و شرط بدون وابستگی ازاد 

بی بند و بار ب کسایی میگیم تو زنا که با همه میپره و تعهد نداره 

تو عوام

نه کسی ک پوشش کامل نداره 

من از نظر لغوی معنیش رو میدونم اما تو انتخاب کلمه در مورد شخصیت کسی باید دقت کرد 

برادرشوهر و پدرشوهرو... عزیزانن؟ حتما خودشونم عکساشونو اینستا میذارن وگرنه میگفتن ک نذارو اینا

بله ازنظر من خونواده و فامیل و دوستان عزیزان غریبه نیستن پیج اینستام پریویت و شخصی باشه مشکلی نیست 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃