2777
2789
اره وزنت کمه منم 164، 50دوست دارم 58بشم البته منم بچه شیر میدادم 48بودم ولی الان سه ساله از شیر دهی ...

قبل بارداریت چند بودی،من ۵۶ بودم خیلی خوب بود لامصب😢😂😂😣

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبل بارداری 55 بودم خیلی خوب بودم دوست دارم همونجور بشم از دست این شیر دهی فکر میکنم به خاطر اونه

وای پس من لاغر به گور میشم😢😂😂😂

وای پس من لاغر به گور میشم😢😂😂😂

خدا نکنه منم فکر میکردم بعد شیر دهی مثل قبل میشم ولی نشد ولی با شربت راسیپ دیدم که نتیجه گرفتن منم تازه شروع کردم به خوردن اشتهام خیلی زیاد شده انشالله شما هم بعد شیر دهی بخور امیدوارم نتیجه بگیری

خدایا عاشقتم...
خدا نکنه منم فکر میکردم بعد شیر دهی مثل قبل میشم ولی نشد ولی با شربت راسیپ دیدم که نتیجه گرفتن منم ت ...

انشاالله،مرسی عزیزم❤

خانما قرص شیکوریدین و سیپرو هپتادین باهم میخورم برا چاقی ظهر قبل ناهار یه قرص شیکوریدین و یکیم قبل شام شیکوریدین و شبا قبل شامم یه قرص سیپرو هپتادین میخورم ..یعنی قبل شام دوتا قرص میخورم به نظرتون اشکال نداره دوتارو میخورم باهم😐😐

خانما قرص شیکوریدین و سیپرو هپتادین باهم میخورم برا چاقی ظهر قبل ناهار یه قرص شیکوریدین و یکیم قبل ش ...

با هم نخور میمیریا😐😐😐،دور از جون😑