گندم۶۹۶۶ مدیر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 1670 عنوان خانمایی که رشد جنینشون متوقف شده ی لحظه بیایید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 71 پست قبل اینکه تو سونو مشخص بشه ک جنین رشدش متوقف شده علایمی هم داشتین یا ن؟ من نگرانم 1399/06/03 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آویدگلی عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1717 منم مث شما هیچکدوم از علائم بارداریم قطع نشده بود من ۱۳هفته رفتم سونو ان تی ،ک گفت دو هفته س ایست ق ... سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شده؟ تونستید دوباره باردار بشید؟ شنیدم اونایی که بعد از سونو قلب رشد جنین شون متوقف میشه به خاطر غلظت خونه، درسته؟
mikhakam عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 6387 سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شده،؟ دوباره باردار شدید؟ شنیدم اونایی که ... سلام نه متاسفانه دکترم گفت یه سقط دلیل نمیخواد بعدم شوهرم آزمایش داد مشخص شدمشکل از شوهرم بوده والان چهار سال گذشته و باردار نشدم
آویدگلی عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1717 سلام نه متاسفانه دکترم گفت یه سقط دلیل نمیخواد بعدم شوهرم آزمایش داد مشخص شدمشکل از شوهرم بوده والان ... مرسی عزیزم،، امیدوارم بهترین ها واستون اتفاق بیفته
ویداهو عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 525 من ایست قلبی شد تو اوایل ۳ماهگی بدون هیچ علائمی. فقط چند روز قبلش تب کردم & ... سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شد؟ دنبال درمان رفتید؟
ویداهو عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 525 منم مث شما هیچکدوم از علائم بارداریم قطع نشده بود من ۱۳هفته رفتم سونو ان تی ،ک گفت دو هفته س ایست ق ... سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شد؟ درمان خاصی داشتید؟
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27988 سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شد؟ درمان خاصی داشتید؟ سلام عزیزم متاسفم 😔💔برا من چندتا علت بود اما کاملا مشخص نشد کدوم علت اصلی بوده هماتومویتامین دی خیلی خیلی پایینهموسیستئین بالاanti tpo بالااینا دلایلش بودهر کدوم اینا جداگانه میتونه علت سقط باشهبرای هموسیستئن دارو استفاده کردم و نرمال شده لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ویداهو عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 525 سلام عزیزم متاسفم 😔💔 برا من چندتا علت بود اما کاملا مشخص نشد کدوم علت اصلی بوده هماتوم وی ... ممنون عزیرم که جواب دادی،، دوباره اقدام کردید؟
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27988 ممنون عزیرم که جواب دادی،، دوباره اقدام کردید؟ خواهش میکنم گلمحقیقتش من ۱/۳/۹۸کورتاژ شدم و بعد از سه ماه و ازمایشا و داروها و .. اقدام داریم تا الان اما باردار نشدم😔 لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ویداهو عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 525 خواهش میکنم گلم حقیقتش من ۱/۳/۹۸کورتاژ شدم و بعد از سه ماه و ازمایشا و داروها و .. اقدام داریم تا ا ... امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه،،، دلیل باردار نشدنت رو نمیدونی؟ شاید به خاطر کورتاژ چسبندگی گرفتی؟
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27988 امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه،،، دلیل باردار نشدنت رو نمیدونی؟ شاید به خاطر کورتاژ چسبندگی گرفتی؟&n ... تنبلی دارم ،چسبندگی ندارم چون عکس رنگی هم انجام دادمممنون از دعای خیرت عزیزم ان شا الله هیچکس این روزای تلخ سقط# و انتظار# رو تجربه نکنه لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ویداهو عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 525 تنبلی دارم ،چسبندگی ندارم چون عکس رنگی هم انجام دادم ممنون از دعای خیرت عزیزم ان شا الله ... آره واقعا تجربه سختیه،، منم تنبلی دارم
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 27988 آره واقعا تجربه سختیه،، منم تنبلی دارم ان شا الله که بر طرف شه مشکلاتمون😘❤😑 لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.