2777
2789
منم مث شما هیچکدوم از علائم بارداریم قطع نشده بود من ۱۳هفته رفتم سونو ان تی ،ک گفت دو هفته س ایست ق ...

سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شده؟ تونستید دوباره باردار بشید؟ 

شنیدم اونایی که بعد از سونو قلب رشد جنین شون متوقف میشه به خاطر غلظت خونه، درسته؟ 

سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شده،؟  دوباره باردار شدید؟ شنیدم اونایی که ...

سلام نه متاسفانه دکترم گفت یه سقط دلیل نمیخواد بعدم شوهرم آزمایش داد مشخص شدمشکل از شوهرم بوده والان چهار سال گذشته و باردار نشدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث شما هیچکدوم از علائم بارداریم قطع نشده بود من ۱۳هفته رفتم سونو ان تی ،ک گفت دو هفته س ایست ق ...

سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شد؟ درمان خاصی داشتید؟ 

سلام منم شرایط شما رو داشتم، شما دلیل سقطتتون مشخص شد؟ درمان خاصی داشتید؟ 

سلام عزیزم متاسفم 😔💔

برا من چندتا علت بود اما کاملا مشخص نشد کدوم علت اصلی بوده 

هماتوم

ویتامین دی خیلی خیلی پایین

هموسیستئین بالا

anti tpo بالا

اینا دلایلش بود

هر کدوم اینا جداگانه میتونه علت سقط باشه

برای هموسیستئن دارو استفاده کردم و نرمال شده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
ممنون عزیرم که جواب دادی،، دوباره اقدام کردید؟ 

خواهش میکنم گلم

حقیقتش من ۱/۳/۹۸کورتاژ شدم و بعد از سه ماه و ازمایشا و داروها و .. اقدام داریم تا الان اما باردار نشدم😔

خواهش میکنم گلم حقیقتش من ۱/۳/۹۸کورتاژ شدم و بعد از سه ماه و ازمایشا و داروها و .. اقدام داریم تا ا ...

امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه،،، دلیل باردار نشدنت رو نمیدونی؟ شاید به خاطر کورتاژ چسبندگی گرفتی؟ 

امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه،،، دلیل باردار نشدنت رو نمیدونی؟ شاید به خاطر کورتاژ چسبندگی گرفتی؟&n ...

تنبلی دارم ،چسبندگی ندارم چون عکس رنگی هم انجام دادم

ممنون از دعای خیرت عزیزم 

ان شا الله هیچکس این روزای تلخ سقط# و انتظار# رو تجربه نکنه