2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂👌🏻

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
س جا افتاد تو بر خودت ببخش.مهم اینه همه فهمیدن منظورم رو حتی خودت خخخخخخ

یعنی چی من نفهمیدم😑

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

لطفا تاپیک آخر منو گزارش بزنین هروقت زدین لایک کنین من صلوات بفرسم واست💫

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
یعنی چی من نفهمیدم😑

عیب نداره :) 

زیاد چیزی را از دست ندادی خخخخخ

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
بله میدونم از دیشب هم هر اعتراضیو میترکونن

فک میکنم بالخره مجبور شن تجدید نظر کنن

همینکه اختیار پاک کردن تاپیک با خودِ کاربر نیست یه جور ضعفه

حالا که قراره حتی خودشونم انجام ندن

دیگه خیلی بدتر!!

البته قبلا هم گفته بودن روزی یه تاپیک و محتویات محرمانه و..پاک میشه

ولی هر تاپیکیو پاک میکردن

احتمالا تجدید نظر میکنن

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   
سلام  میشه کاربری من رو لغوکنید

عوض کردن نام کاربری رو؟

خدایا حکمتتو شکر.به لطف و کرمت بچه سالم و صالح روزیمون کن.امیدم به اینه که داغ دلمو با دادن بچه سالم دیگه ای سرد کنی❤۲۵تیر۱۴۰۱.