2777
2789
تنبلی تخمدان دارم

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم اما همون ماهی که قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل خوردم با عسل و سیاهدونه همون ماه باردار شدم تو تاپیک آخرم هست 

توهم بخور ان شاءالله نتیجه بگیری من اسم ویتاگنوس رو تو همین سایت شنیدم که بچه ها خوردن و اکثرا باردار شدن یه سرچ کنی تو سایت پیداش میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم اما همون ماهی که قطره ویتاگنوس و قرص اگنوگل خوردم با عسل و ...

دکتر تجویز کرد برات؟

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
منم این هفته شوهرم باید آز اسپرم بده ولی خودم تنبلی دارم

حتما از بده چون من اولا میرفتم دکتر میگفت گفتم نه بابا من خودم مشکل دارم ربطی ب شوهرم نداره تا دوماه پیش ک رفت ازمایش گفتن ضعیفه

حتما از بده چون من اولا میرفتم دکتر میگفت گفتم نه بابا من خودم مشکل دارم ربطی ب شوهرم نداره تا دوماه ...

الهی عزیزم.

انشاالله زود مامان بشی

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
دکتر تجویز کرد برات؟

نه داروی گیاهیه خودم از داروخونه خریدم اینجا تو سایت تعریفشو شنیدم که خانوما خوردن و باردار شدن گفتم من که همه چی رو امتحان کردم اینم امتحان کنم دیگه 

من 5 ساله تنبلی تخمدان دارم و هی داروهای مختلف میخوردم باز قطع میکردم داروهامو برمی‌گشت کیستام 

بعد عروسیم باز رفتم دکتر 6 ماه درمان کردم کیستام رو 6 ماه هم دارو کمک باروری لتروزول و کلومفین و دوفاستون و گلوکوفاژ خوردم دیگه واقعا معدم نابود شده بود داروها رو قطع کردم این داروگیاهی ها رو خوردم و همون ماه باردار شدم 

یعنی چی؟

برای بارداری روش ای وی اف رو پیشنهاد کردند الان جنین دارم ازمایشگاه و باید انتقال بدن..

دوبار انتقال  دادم یک بار منفی شد یک بار مثبت شد جنین سقط شد و سری قبل به خاطر وضعیت رحمم انتقال ندادند 

باید دوباره برم و داروی جدید و...