عزیزم ببخشید اگه ناراحتت کردم ولی چیزی که حسم گفت بهت گفتم به این چیزا توجه نکن برو پیش مشاوره ای چیزی نزار زندگیت به خاطر چیز ساده ای از هم بپاشه یکم دیدتو بازکن کدوم زن و شوهری رو دیدی باهم رابطی نداشته باشن اصلا چیز سختی نیس که سعی کن بری از دل شوهرن دراری والا این ۱۷ ماه هم خیلی شوهرت دوست داشته و صبوری کرده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میدونم ولی دست خودم نبوده...نه روانپزشک ن روانشناس ن دکتر زنان و ن سکستراپ منو خوب نکردن
من اگه به جات بودن فکرمو عوض میکردم تو خودت نمیخوای خوب بشی همش میگی نمیتونم نمیتونم همین الان زنگ بزن به همسرت یکم باهاش صحبت کن از دلش درار ورابطه داشته باش باهاش تا آخر عمر تو میخوای همین جوری باشی یعنی خدانکنه ولی اگه طلاق بگیری بدتر میشی وتبدیل میشی به یه آدم افسرده. ذهنتو پاک کن از من میشنوی همین امروز برو پیش شوهرت