2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تولدش ۲۳ شهوریوره رفتم قیمت کنم دیدم مناسبه همون موقه برداشتم😅 میترسم طاقت نیارم زودتر نشونش بد ...

خخخخ ای شیطون خوب کاری کردی مبارکش باشه .ن زودتر نشون نده دیگه سوپرایز نمیشه 

مهم نیس برام خودم میگم به همه بدله...ولی دوسش دارم 

اوهوم قشنگه😍دختر خاله منم یکیش داره نازه❤😍

مبارکه به دل خوش 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آره تولدش ۲۳ شهوریوره رفتم قیمت کنم دیدم مناسبه همون موقه برداشتم😅 میترسم طاقت نیارم زودتر نشونش بد ...

😄😄😄

آره ما گفتم اگه کوچیک باشه میام عوض کنم خدا کنه اندازه باشه اگه نه تا بیست روز دیگه فروشنده یادش میره رومم نشد بگم بیست روز دیگه میارم😄

مبارک باشه عزیزم فقط چرا استیل ؟!؟! البته ماهم استیل خریدیم طلامون گم نشه

راستش طلا خریدیم سر عقد حلقه شوهرمو برا النگوم فروختم حالا رفتم استیل براش خریدم بی حلقه نباشه تو عکس عروسیمون😅

استیل زود خراب میشه؟؟؟سیاه میشه؟؟؟

اصلا نباید آب بخوره بهش

البته بستگی ب جنسشم داره، من دانشجو بودم یکی خریدم، حدود پنج شیش سال میشه دارمش  تکون نخورده

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔