2777
2789
عنوان

طبع صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 4403 بازدید | 28 پست
از کجا میدونی معدت سرده ؟؟  برای معده سرد باید گرمش کنی . ماست و دوغ نخور ی مدت . غذاعای گرم ...

معذرت میخوام بادگلو خیلی میزنم

خلط دارم

تنگی نفس

قاروقور شکم

آخه اگه گرمی بخورم که حرارت کبدم پایین ننیاد و گرمام بیشتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام بادگلو خیلی میزنم خلط دارم تنگی نفس قاروقور شکم آخه اگه گرمی بخورم که حرارت کبدم ...

از مصرف سردی ها جلوگیری کن . اکثر غذاعامون سرده ولی شما مثلا دوغ و ماست نخور . اینا خیلی سردن .

کبد ک کلا حرارتش ۴۰ درجه هست .گرم هست .

برای جلوگیری از کبد چرب بین غذا آب نخور . نیم ساعت قبل غذا آب بخور . آب یخ اصلا نخور . بلافاصله بعد غذا آب نخور .

شربت سکنجبین برای پاکسازی کبد عالیه .

روزی یک لیوان بخورید . 

روغن های مصرفی هم خیلی روی کبد تأثیر بد می‌ذاره .

باید از روغن های گرم مثل زیتون و. ارده کنجد یا روغن دنبه استفاده کنید . 

کاربر قدیمی هستم.   
معذرت میخوام بادگلو خیلی میزنم خلط دارم تنگی نفس قاروقور شکم آخه اگه گرمی بخورم که حرارت کبدم ...

شربت سکنجبین مزاجش معتدل هست براتون خوبه . خودتون هم درست کنید آماده ای نخورید .

کاربر قدیمی هستم.   
اون لرز و گزگز هم برا صفراس؟؟؟ سرگیجشو چیکار کنم؟

لرز و گز گز از سردیت هست . سردی بهت غلبه کرده . 

ورزش کن . و همون پرهیز از سردیجات .

سرگیجه هم همینطور . 

بخور آویشن بده . 

شبها گلاب اسپری کن روی بالشت

کاربر قدیمی هستم.   

میدونم هیچ کدوم از شما ها در مورد شیر بز چیزی نمیدونید منم نمیدونستم دخترم نارس دنیا اومد و به پروتین گاو هم حساسیت داشت خیلی کم وزن و لاغر بود همیشه هم زیر نمودار رشد بود هر آزمایشی هم بگید دادم هر دکتری هم میگفتن مؤثره بردم خوب نشد خیلی هم بد غذا بود اما خدا عمر  بده  طب سنتی بردم گفت چاره بچه فقط شیر بز هست رفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود 96 درصد ویتامین داره چقدر برای رشد نوزاد مفیده مثل شیر مادره فقط کافیه یه مطالعه کنید هیچ چیزی تو دنیا مفید تر از شیر بز نیست هم برای نوزادان هم برای مادرا هم مسن ها البته شیر اگر برای نوزاد میخواین حتما حتما از جایی بگیرید که شیردوشی جلوی شما انجام بشه تا خالص باشه و پاستوریزه نباشه اگر تهران هستید یه مزرعه تو شهریار تهران هست خیلی تمیزه و چون بزهاش فرانسوی هستن همه فصل ها شیر تازه دارن تو گوگل سرچ کنید لبنیات بز مروگل آدرس میاد اگه استفاده کنید اون وقت پی می‌برید چه گنجی هست شیر