2777
2789
عنوان

نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 25 پست
وقتی شوهرت میگه نریم اونج خوب نرو دیگه عزیزم حالا اگه گیر میداد باید بریم خونه بابای من لج میکردی ک ...

آخرش که چی؟

بالاخره که رفت و آمد پیش میاد و با جاریش چشم تو چشم میشن

تاکی خودشو میتونه قایم کنه🤷🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باردارین دیگه درسته؟

برین خونه ی مادر خودتون 

بعد زنگ بزن به مادر شوهرت و بگو یه بهانه ای راجب حاملگی بگو و خودتو خلاص کن 

فردا نذری برو خونشون 

همسرت خیلی فهمیده است 

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
جواب سربالا بده اگر پرسید یه جوری دمشو قیچی کن اینقدر فضولی و فخرفروشی نکنه مشخصه شوهرت هم از ا ...

اره خیلی شرمندس من ب روش نمیارم اما وقتی میبینه دور وریارم همه دارن اضاف میکنن من فروختم دیونه میشه

شما باردارین دیگه درسته؟ برین خونه ی مادر خودتون  بعد زنگ بزن به مادر شوهرت و بگو یه بهانه ای ...

اینم خوبه🤔شاید اینکارو کردم بابا شرمنده نکنین قابلی نداره😅😅😅😅

عزیزم چند سالته؟

اگه پرسیدن النگو هات کجاست ؟ بگو چطور مگه؟ بعدشم بگو باردارم بدم پف کرده گفتم دربیارم راحت باشم

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!
اینم خوبه🤔شاید اینکارو کردم بابا شرمنده نکنین قابلی نداره😅😅😅😅

به خانومش  میاد 

بعدشم مرسی من نمی خوام