2777
2789
عنوان

پدر و مادر لعنتی

1393 بازدید | 67 پست

هرروز که از خواب پا میشم از ته دلم لعنتشون میکنم.تو زندگی آب خوش از گلوم پایین نرفته چون اونا بی مسئولیت بودن.اون از بابام که تا اومدیم به خودمون بیایم افتاد مرد.اینم از مامانم که همیشه باعث سرافکندگیم شده.آخه من خودم مادرم گاهی شک میکنم که اصلا من بچشم یا نه.من باید روز و شبمو با یه مرد بی خاصیت آتیش بزنم چون بزرگتر عاقلی نداشتم.ثانیه به ثانیه ی زندگیمو خراب کردن

درد_دل😔#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میان میگن درست حرف بزن بهشت زیرپای مادره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بنده خدا بابات که دست خودش نبوده مرده خدا بیامرزتش 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بابات خودکشی نکرده که 

دست خودش بود؟😐😕

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

واقعا یک سری پدر،مادرها جنایت میکنن در،حق،بچه ها.

شماهم با سرزنش،اونا که اروم نمیشی.بهترین کار،اینه اونارو ببخشیو.و براشون دعا کنی.پدرتم دستش،از،دنیا،کوتاهه.

دست خودش بود

ببخشید چرا دقیقا؟😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^