هرروز که از خواب پا میشم از ته دلم لعنتشون میکنم.تو زندگی آب خوش از گلوم پایین نرفته چون اونا بی مسئولیت بودن.اون از بابام که تا اومدیم به خودمون بیایم افتاد مرد.اینم از مامانم که همیشه باعث سرافکندگیم شده.آخه من خودم مادرم گاهی شک میکنم که اصلا من بچشم یا نه.من باید روز و شبمو با یه مرد بی خاصیت آتیش بزنم چون بزرگتر عاقلی نداشتم.ثانیه به ثانیه ی زندگیمو خراب کردن
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^