2777
2789
عنوان

قبول دارين مادر شوهرو جون به جونش كني بازم مادرشوهره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 68 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن 

لطفا دیگ تلپیک نزنین 

چون هیچ حق و حقوقی به کاربران سایت نمیدن 

و الان گفتن دیگ تاپیک حذف نمیکنن 

تاپیک# نزنیم ــ

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
منم هميشه همين حرفو ميزدم تا امشب خلافش بهم ثابت شد

خداروشکر مادر شوهر خودمو ندیدم چون قبل ازدواجم فوت کرده.ولی از اطرافیان شنیدم چقدر ظالم بوده😉.ولی بر عکس مادر شوهر خواهرم فرشتست.اونقدری که منم مثل خواهرم به مادر شوهرش مامان میگم.

😊😊🙆‍♀️🙂
آدم خوب در هر نقشی آدم خوبیه و برعکس  من مادرشوهر خوب و خوش ذات هم دیدم و هم وصفشو از  یک ...

من نزديك ٧ ساله عروسشونم، تو اين هفت سال ميگفتم عاليه مادرشوهرم، ولي ديدم نه اينطوريم نيست

من نزديك ٧ ساله عروسشونم، تو اين هفت سال ميگفتم عاليه مادرشوهرم، ولي ديدم نه اينطوريم نيست

خب عزیزم شمام به حرمت اون هفت سال خوبی این ی ظلمشو ندیده بگیر ،ادم گاهی از مادر خودشم دلگیر میشه 

😊😊🙆‍♀️🙂

یا مادرشوهر بده یا عروس 

هیچ وقت هر دو خوب جفت هم  نمیشن

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن  لطفا دیگ تلپیک نزنین  چون هیچ حق و حقوقی به کاربرا ...

چقدر ساده این شماها😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن  لطفا دیگ تلپیک نزنین  چون هیچ حق و حقوقی به کاربرا ...

اينجاهم درد دل نكنيم كه ميتركيم! ول كن بابا حق و حقوق از ني ني سايت؟!! تو دنياي واقعي حقمونو بگيريم از يه سايت چه حقي ميخواي؟!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز