2777
2789
عنوان

قبول دارين مادر شوهرو جون به جونش كني بازم مادرشوهره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن 

لطفا دیگ تلپیک نزنین 

چون هیچ حق و حقوقی به کاربران سایت نمیدن 

و الان گفتن دیگ تاپیک حذف نمیکنن 

تاپیک# نزنیم ــ

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
منم هميشه همين حرفو ميزدم تا امشب خلافش بهم ثابت شد

خداروشکر مادر شوهر خودمو ندیدم چون قبل ازدواجم فوت کرده.ولی از اطرافیان شنیدم چقدر ظالم بوده😉.ولی بر عکس مادر شوهر خواهرم فرشتست.اونقدری که منم مثل خواهرم به مادر شوهرش مامان میگم.

😊😊🙆‍♀️🙂
آدم خوب در هر نقشی آدم خوبیه و برعکس  من مادرشوهر خوب و خوش ذات هم دیدم و هم وصفشو از  یک ...

من نزديك ٧ ساله عروسشونم، تو اين هفت سال ميگفتم عاليه مادرشوهرم، ولي ديدم نه اينطوريم نيست

من نزديك ٧ ساله عروسشونم، تو اين هفت سال ميگفتم عاليه مادرشوهرم، ولي ديدم نه اينطوريم نيست

خب عزیزم شمام به حرمت اون هفت سال خوبی این ی ظلمشو ندیده بگیر ،ادم گاهی از مادر خودشم دلگیر میشه 

😊😊🙆‍♀️🙂

یا مادرشوهر بده یا عروس 

هیچ وقت هر دو خوب جفت هم  نمیشن

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن  لطفا دیگ تلپیک نزنین  چون هیچ حق و حقوقی به کاربرا ...

چقدر ساده این شماها😂😂

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
عزیزم کاربران نی نی سایت اعتصاب کردن  لطفا دیگ تلپیک نزنین  چون هیچ حق و حقوقی به کاربرا ...

اينجاهم درد دل نكنيم كه ميتركيم! ول كن بابا حق و حقوق از ني ني سايت؟!! تو دنياي واقعي حقمونو بگيريم از يه سايت چه حقي ميخواي؟!