2777
2789
عنوان

ترک خوردن پوست واژن

16860 بازدید | 48 پست

سلام دوستان چند وقته قسمت بالاییه واژن یعنی بالای کلیتوریس ترک بوجود اومده میسوزه و میخاره بعداز رابطه جنسی بدتر میشه کلا درد میگیره و میخاره همه جا احساس میکنم پوستم خشک شده نمیدونم از چیه کسی تجربه داره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک_نمیزنم#  

نزن عزیزم نزن. 

طرف مشکل داره، سوال داره. دنبال حله

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

گلم حتما برو ماما یا متخصص معاینه کنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
این همه سایت میتونه یه جا دیگه مطرح کنه با یه روز دو روز هیچکی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه

وا. دیگه نظرتون رو ب بقیه تحمیل میکنین، فرقتون با مدیران سایت چیه!!!! ؟؟؟