2777
2789
عنوان

خودكشي

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 41 پست

خدا کمکت کنه به حق این شبا عزیزم صبر داشته باش مشکلات هم بلاخره یه روزی تموم میشه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزایی که گفتی دلیل نمیشه به خودکشی فکر کنی 

خدا رحمت کنه برادرت رو

شما باید الگو بگیری 

خیلی ها تو زندگیشون بدبختی و سختی کشیدن

باید جا بزنن ؟ بلند شدن و دوباره از صفر شروع کردن

زندگیتو بساز خواهر گلم 

به خدا توکل کن 

از خودش آرامش بخواه

ببخش اگر قضاوتت کردم ما جای تو نیستیم شاید خیلی سختی کشیدی اما بازم دلیل نمیشه گفتم شاید بتونم با پستم بهت انرژی بدم 

حتما ار مشاوره کمک بگیر

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
جداشدی گفتی بابچه اومدم نامزد کردم ده باهاش نمیسازه نامزدت

اره با يكي ديگه نامزد كردم

اول خوب بود بابچم اما الان نه

محرميم به هم تا يه سال 

نمبدونم چيكار كنم

دوستش دارم 

خستمم شده

از زندگي  بريدم

گفتم شايد اردواج كنم خوشبخت بشم بدتر شدم

وقتي كه خسته ميشيم تنها راه را همين ميبينيم 

خوب طبيعيه و حق داري خسته باشي و گاهي دوست داشته باشي با مشكل مواجه نشي بجاي حذف انها خودت حذف كني و طبيعيه 

اما اين يك بازه كوتاه داره كه بايد به خودت زمان بدهي استراحت كني و به حيزي ارزش فكري و بار معنايي ندهي 

حالت كه بهتر شد ميفهمي چي ميگم الان فقط بايد سعي كني به هيچ كدام از اتفاقات فكر نكني و بنويسيشون و فكر درموردشون به بعد موكول كني 

خدارحمت کنه عزیزانتون، بدون مادر زندگی کردن خیلیییی سخته کمرم آدم میشکنه شماخوشبخت نبودی عزیزم ولی یه بچه داری ک تمام امیدودلخوشی زندگیش شمایی شماک غم بی مادری کشیدی چرا میخوای این داغ رو رو دل پاره تنتون بذارین؟؟؟؟؟ زندگی برات سخته نذار برا بچت سخت بگذره😢😢😢😢