2777
2789
عنوان

پاپرانتزی

135 بازدید | 10 پست

سلام،توروخداراهنمایی کنیداگه تجربه دارید،پسرم2سال و1ماهشه،پاهاش پرانتزیه،چندجابردیم دکتر،آخرین جامرکزطبی بود،دکترش گف باگذشت زمان وقدکشیدن خوب میشه،1کم بهترشدولی میترسم هی صبرکنیم وخیلی پاهاش بهترنشه وبرای کفش بریس پوشیدن دیربشه ومجبوربه جراحی بشیم.کسی بوده خودبخودپاهاش خوب شده باشه بچش؟تاچه سنی؟جوابموبدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخاطر پوشک بستنش هست که پرانتزی راه میره 

ولی درسن کم با ورزش های مخصوص درست میشه اگ بخوای راهنماییت میکنم من دانشجوعه همین رشته هستم

[ 👫🏻🧿💍❤Married# شکرِ خدایی رو که تورو بهم داد...]

من دخترم پاش ایکس بردم دکتر میگه تا ۷ سال طبیعی 

ولی ایکسش تغییری نکرده کفی هم گرفتم برای کفشش اما فرق انچنانی نکرده بنظرم بیشتر ارثیه تو خانواده شوهرم همه ایکس پاشون

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
عزیزم بخاطر پوشک بستنش هست که پرانتزی راه میره  ولی درسن کم با ورزش های مخصوص درست میشه اگ بخو ...

پسر منم اینطوریه دکتر گفت ب خاطر پوشکه ولی الان داره ۳ سالش میشه درست نشده . فاصله زانوهاش خوبه ها ساق پاش یکم حلالی شکله هی ب باباش میگم میگ تو حساسی

عزیزم بخاطر پوشک بستنش هست که پرانتزی راه میره  ولی درسن کم با ورزش های مخصوص درست میشه اگ بخو ...

داداشم سی سالشه خوب نشده اول خیلی اینطوری نبود چندبار تصادف کرده زانوش شکسته خیلی غصه میخوره جز عمل چیکار میشه کرد تو این سن

تشکرعزیزم،دکترش گف هیچکاری لازم نیس،ورزش یاچیزی،حالاشمالطف کنید1کم ازتجربیاتوعلمتون بگیدانشاا..موثرباشه