امیدوارم عزادارای واقعی خودشون رو نشون بدن و توی خونه دست به دعا بشن و واقعا هم حاجتشون رو بگیرن..متاسفانه فاصله گذاری و اینا همش کشکه..ویروس فاصله گذاری و پروتکل حالیش نیست!
قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
من تو حیات مدرسه دخترم مراسم هست شبا با فاصله یکو نیم متری با دستکش و ماسک حتی تند تند فرشار ...
کجاست؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
جنوب تهرانم شبیه بین الحرمین درست کردن ماکت حرم رو درست کردن
چ جالب!
من ی لحظه فک کردم ایران نیستید
واقعا نظر شما غیر اینه؟؟یعنی خود شمام ازون دسته افراذی هستین ک میرن هیئت اگه اره که خب دیگه من حرفی ندارم !!ولی دوست عزیز ادم میتونه تو خونه عذاداری بکنه امام حسینم اصلا ناراحت نمیشه که چرا نرفتین هیئت