2777
2789
عنوان

جهیزیه من عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 84 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گناوه ارزونه؟

تقریبا

گناوه وبنرعباس وبانه وچابهارخوبه 

من اکثراازبانه وگناوه خریدم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😃 اها اخه میگم ک اول عروسی مهمون زیاد نمیاد ک مثل ایکه اشتباه فک کردم

وااای دختر عمو هایی شوهرم هر هفته دورهمی خونه یه نفر کرونا تعطیل کرد خالا یه اکیپ سی تایی 

😃 اها اخه میگم ک اول عروسی مهمون زیاد نمیاد ک مثل ایکه اشتباه فک کردم

اولش کم میان ولی بعدش زیادمیان 

ولی درکل تویزدزیادجهازمیدن 

جهازمن ۴سال پیش ۳۰۰دراومد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم سرویس خواب 9تومن مبلا 12میزناهارخوری4

ممنونم ازتوضیحت

فروشگاه قیمت مناسب ملایر معرفی میکنی

خیابون 

اسم فروشگاه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
متراژ خونتون و متراژ هال و پذیرایی و اتاق خواب ها چقدره ؟! 

گلم فعلا قراره کرایه کنیم درحاله ساخت خونمون سه خوابه میشه با پذیرایی دوتا قالی و نصفی میخوره اتاق ها هرکدوم یک دوازده متری

ممنونم ازتوضیحت فروشگاه قیمت مناسب ملایر معرفی میکنی خیابون  اسم فروشگاه

گلم من خودم سفارش دادم پیش دوست شوهرم ولی خوب برات میپرسم بهت میگم حتما 

2790
2778
2791
2779
2792