2777
2789
عنوان

از چند سالگی خواستگار داشتین؟شغل بهترین خواستگارتون چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11338 بازدید | 307 پست
هنوز خوب نشدم .کلومیپرامینو بایوپیپرازول میخورم. یه چیزیو من نتیجه گرفتم البته راجع به خودمه.که هرچ ...

منکه دیگه قول دادم بعد کرونا خوب بشم چون الکی وقتمو تلف میکردم اینو کرونا به من یاد داد

ماشااله همه خواستگار دکتر مهندس و خلبان داشتن  خدایی پس این مردایی که شغل معمولی دارن کیو گرفت ...

مردهای معمولی مثل مورچه های کارگرن

این همه کار میکنن زحمت میکشن آخر سرم عزب از دنیا میرن😂😂😂😂😂😂😂😂

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاتر جان عاشقتم تو اینهمه مشکلات نصف شدن سرمایه ام تو بورس تو فقط تونستی من بخندونی با این تایپیک عالی مرسی😁😁😁😗

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
برا من فقط یدونه بود که اونم مهندس بود تماام 😂 بعضیا موردایی که فقط حس میکنن یا خودشون دوست دارن ر ...

من همونم نداشتم کارگر بودند 🙄

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یکی به اخرمونده رو میگم چون اونارو دقیق نمیدونم ونمیدونم از چندسالگی داشتم یکی به اخرمونده کارمند بانک بود منم یه مدت کاراموز بانک بودم ولی رفتارشو دوس نداشتم اصلا پرستیژ نداشت باکلاس نبود اخری هم که نامزدمه تو کار تجهیزات پزشکی و دارو هستش

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
😁😁😁 من خودم پزشکم اون موقع که ازدواج کردم دانشجو پزشکی بودم ولی خواستگار پزشک نداشتم  البته ...

هم رشته ای های شما خاطرخواه نی نی سایتیا هستن

دیگه چیزی به شما نمیرسه

یه آزاده دوتا کارمند و پنج تا راننده موجوده

بپیچم‌برات😂😂😂😂😂😂

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

فک کنم ۱۶-۱۷ سالگی ک هیچ کدوم مامانم بهم نگفت و شغل بهترین خواستگارمم یکیش نانوایی داشت داده بود اجاره تو بالا شهر ماهی ۸ میلیون درامد اجاره ش بود ۴ سال پیش . 

و سالی ۱۰۰ میلیونم درامد حاصل از فروش سهم انار باغشون بود ک بهش میرسید و تو ساخت سردخانه برای سبزی اینا هم شراکت داشت ک الان احتمالا افتتاح شده ۴ سال پیش سهامش ۸ میلیارد بود ... 

اون‌زمان باباش میگفت تو سر کار میری چقدر حقوق میگیری گفتم ۲ تومن ... گفت دو تومن خودم ماهیانه بهت میدم نرو ب دو تا عروس دیگه شم ماهیانه میداد🙄

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

اولیش اول دبیرستان بودم آبان ماه بود 15 سالم بود تقریبا

بهترین شغل که شرکت پخش دارو و لوازم آزمایشگاهی داشت محصولات  مرک آلمان هم داشت حالا دقیق نمیدونم وارد کننده بود یا نمایندگی شو داشت...وضعش خوب بود لکسوس داشت و آزرا

ولی من با هیچ کدوم از اینا ازدواج نکردم بلکه با تحصیل کرده ترین و با اخلاق ترین و با ایمان ترین خواستگارم ازدواج کردم.

درواقع شوهر من تنها خواستگارم بود که خدا پیغمبر رو قبول داشت و نماز میخوند و روزه میگرفت...دیگه توکل به خدا کردم با همین ازدواج کردم.

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.