2777
2789
عنوان

نوک سینه ندارمممم. چه کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 124327 بازدید | 31 پست
سلام اگه مجبور شدید از رابط سینه استفاده کنید از این مارک استفاده کنید چیکو chicco من همه ی مارکها و مدلهاش رو استفاده کردم فقط همین مارک جواب داد تقریبا 30 تومن برای سال 1394 بقیه مارکها و مدلها ارزون هستن ولی جواب نمیدن خدا به این ایتالیاییها طول عمر بده. حسابی کلافه بودم. بچه ی 4 روزه ام داشت از گشنگی تلف میشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهترین راه رابط سینه س. اولش با اون بده بعد از یه مدت که بچه قوی تر شد و محکم به سینه ت مک زد نوک سینه ت در میاد و راحت میشی. با رابط سینه زخمم نمیشه. هیچ نگران نباش. وابستگی هم نمیاره. من دوماه اول با رابط ب دخترم شیر دادم بعدش گذاشتم کنار بدون هیچ مشکلی

سلام منم این مشکلو داشتم تا ده روز بعد از زایمانم قطره قطره شیر میدوشیدم میکردم تو پستونک بهش میدادم ولی شبا شیر خشک میدادم توی این ده روز روزی سه چهار بار سینمو میزاشتم دهن بچم که یادش نره بعد روزی ده بیست دفعه دوتا انگشت شصتمو نزدیک نوک سینم میزاشتم میکشیدم بعد جهت مخالف از شیردوش هم زیاد استفاده کردم .خیلی با نوک سینم بازی میکردم تا یه ذره میومد بیرون میزاشتم دهن بچم تا شیر بخوره هر سری که مک میزد بیشتر میومد بیرون

گلم بده به یه نفر برات بخوره مثلا شوهرت هم اون حال میکنه  هم تو حال میکنی هم نوکش میاد بیرون

آره عزیزم ، بده شوهرش براش میک بزنه ، هم نوکش میزنه بیرون هم رابطه شون قشنگ تر میشه . 

مال من هم اولش که تازه ازدواج کردم نوک سینه هایم تو رفته بود ، تو اون یک سال دوره عقد ، شوهرم اینقدر میک زده و باهاش بازی کرده که کلا قبل بارداری ، هم سینه هایم بزرگ شده هم نوکش بزرگ و برجسته شده ، الآن تو دوران شیردهی اصلا چنین مشکلی ندارم ، ولی پسرم خیلی آروغ میزنه . 

سلام من از رابط سینه استفاده کردم واقعا عالی بود بعد یک هفته دیگه گذاشتم کنار اصلانم دچار زخم نشدم

واقعا؟منم مشکلم اینه نوک نداره سینه ام و متاسفانه الانم ۴. وزه زایمان کردم هنوز متونشتم درست حسسابی شیر یدم اانگار فقط یه پلاستیک خالی میکشه بچه چیکار کنم

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...