2777
2789
عنوان

نخندید اما از توجه زیادی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 106 پست
اشکال نداره فدات  خداروشکر ک بچم سالم بود  من مامانم ب شدت ب این معتقد بود که بعد سزارین ...

خیلی سخت...البته شرایط منم سخته میترسم مریض شم از اینه بخور بخواب .، بله چون میگذرد غمی نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عزیزم حتما خیلی سخت باردار شدی ؟ یا بعد کلی انتظار ؟ 

نه راستش کاملا طبیعی  باردار شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا دیگه خیلی لوست میکنن من رفتم خونه مامانم خونمون پلش زیاد بود دو ماه آخر غذام نمیپخت  اونام ...

غذا هم نمیپخت براتون؟؟؟؟

خیلی سخت...البته شرایط منم سخته میترسم مریض شم از اینه بخور بخواب .، بله چون میگذرد غمی نیس 

عزیزم خیلی خوبه که هواتو دارن ولی بعد زایمان تا حد امکان تحرک داشته باش روزای اول درد خیلی بدی داره ولی حتما پاشو راه برو و به حرف دیگران گوش نده همش دراز کشیده باشی چون هرچی تنبلی کنی دوره نقاهتت بیشتر طول میکشه

عزیزم خیلی خوبه که هواتو دارن ولی بعد زایمان تا حد امکان تحرک داشته باش روزای اول درد خیلی بدی داره ...

اره منم از این میترسم  

با نینی تون صحبت کن چون میگن میفهمه از هرچی دوس داری 

اون که فک کنم روانی شده از دست ما من و ابجیم از صبح باهاش حرف میزنیم تا شب 

منم ۱۹ هفته ام نمیزارن دست ب سیاه سفید بزنم منم میگم بعد بچه چیکار باید بکنم تنبل شدم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
وای اسی خوشبحالت.. خدا خانواده ات برات حفظ کنه.. چ مرد خوب و فهمیده ای داری... ما ک از اول تا آخر با ...

من دلم  میخواد کار کنم متنفرم ز بیکاری وفکر و خیال الکی 

خوش به حالت من الان ۷ ماهه ام .مادرم تنش سلامت سنش بالاست خونه خودشه نمیتونه کمکم کنه .یه پس ۷ ساله هم دارم .شام و ناهار و بشور و بپز تمیز کاری و همه چی با خودمه .یواش یواش دارم فریزر و پر میکنم برای بعد از دنیا اومدن بچه که کارم زیاد باشه راحت باشم .بعصی شبا از زور خستگی و کمر درد واقعا نمیتونم بخوابم واقعا دست تنهام .برو شکر خدا کن مطمئنا بعدش هم خانواده ات حمایتت میکنن 

لهذت ببر از الانت. منم مثل توام با این تفاوت ک اکثر کار هارو شوهرم انجام میده میرم خونه مادر شوهرم نمی ذارن پاشم لیوان خالی چاییم رو بزارم سینک. فعلا لهذت میبرم تو هم لذت ببر🤭🤭🤭🤭

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤