2789
عنوان

نی نی یار

490 بازدید | 29 پست

نی نی یار جان من کاربری دیگه ای دارم گل بانو ۵۲ ..برای سال ۹۶ .. ایمیل و رمز رو کلا فراموش کردم و این کاربری رو همون موقع درست کردم .. الان چکار کنم اون کاربریم برگرده @گل_بانو52 این کاربریم رو میگم ممنون میشم راهنمایی کنین

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی درستش نمیکنن برام

نه وقتی رمز و شماره یادت نیست نمیشه کاری کرد

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

نه وقتی رمز و شماره یادت نیست نمیشه کاری کرد

ممنون عزیزم . پس بگم کلا اون کاربری رو لغو بزنن بهتره

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
سلام دنیا بهتری  از دیشب ب فکرتم 😔

سلام

ممنون حال هر روز من همینه😢

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

شماره ایی که باش عضو شدی رو اگه نداری, باید بیخیالش شی

شمارش دارم ولی ایمیل و رمز ورودش رو کلا یادم رفته اصلا  نمیدونم چجوری با اون کاربری وارد شم 

بمیرم برات 😔

خدانکنه این چه حرفیه😧😧😘

چرا خانمی چی شده؟؟

چیزی نیست مشکل قلبی دارم حالم خوب نیست همین

شمارش دارم ولی ایمیل و رمز ورودش رو کلا یادم رفته اصلا  نمیدونم چجوری با اون کاربری وارد شم&nbs ...

خب راحته که

برو قسمت ورود کاربر, ورود با شماره همراه رو انتخاب کن, بعد شماره رو وارد کن, بعد گزینه رمز عبور را فراموش کردم رو بزن

رمز عبور برات اس ام اس میشه

چرا خانمی چی شده؟؟

اما دوباره از نی نی یار بپرس