2777
2789

جالبه برام یه دختره بود یهویی اومد با من دوست شد از یه مکالمه و همکلاسی عادی رسید به اینکه روزی دوبار زنگ بزنه دوساعت حرف بزنه و بیا بریم بیرون و همش بگه وای چقد خوبه هستی و از این حرفا

بعد که صمیمی شدیم یهو کشید کنار

مثلا رفتیم بیرون بهم کادو داد برا تولدم

با هم حرف میزدیم همه چی عادی و خوب بود و از بعد اون روز دیگه زنگ نزد منم که پیام میدم خیلی عادی و معمولیه ولی رفتارش مثل قبل نیس

من هر چی که فکر میکنم هیچ کاری نکردم دوبارم ازش پرسیدم چیزی شده کاری کردم ناراحت شدی گفت نه بابا برا چی

منم کلا دیگه پیام ندادم ولی جالبه برام چرا یهویی اومد یهویی هم رفت😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این آدم اس که همیشه تنهاییش و با یه نفر پر میکنه الان یه دختر دیگه بیشتر از تو سرگرمش میکنه با اون ه مطمین باش:دوستیش،با  اون تمام بشه میاد با تو دوباره ،من از این ادم ا دورو برم زیاد بودن که فقط من برا رفع تنهاییشون بودم 

با یکی دیگه دوست شده تنها بشه باز میاد سراغت تجربه# 🥴😂

اون شوهره که بکنی با بقیه کات میکنی

ادم میتونه همزمان با ۵ تا دوست باشه😂

بعد چرا الکی کادو داد اینکه میخواس چس کنه😐🤣

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

شاید روش نمیشه بگه اون روز دختر عمه من زنگ زد به من میگه اگه موهاتو رنگ میکنی یه پیرزن تو فلان ارایشگاه دیدم خیلی رنگ موهاش خوب بود برو اون رنگی کن .....اونم به منی که هر چیز خوبی ببینم بهش میگم معرفی میکنم 

از اون روز دیگه دست و دلم نمیره جواب تلفناشو بدم 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اون شوهره که بکنی با بقیه کات میکنی ادم میتونه همزمان با ۵ تا دوست باشه😂 بعد چرا الکی کادو داد ای ...

ن اتفاقا دخترا با ی دختر دیگم دوست بشن

قبلیو بیخیال میشن

اولاش جوگیر بوده احتماالا🥴😂👊

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
شاید روش نمیشه بگه اون روز دختر عمه من زنگ زد به من میگه اگه موهاتو رنگ میکنی یه پیرزن تو فلان ارایش ...

اخه ما ادمیم وقتی قدرت حرف زدن داریم چرا حرف نزنیم

اون از کجا بدونه تو ناراحت شدی

اگرم چیزی شده باشه وقتی نگه من از کجا بفهمم ناراحت شده بعد دوبارم بپرسم چیزی شده بگه نه بابا

علم غیب که نداریم😑

منم اینجوریم اصلا اگه خیلی هم با ی نفر رفت و امد داشته باشم بازم برام ی ادم معمولیه مثل بقیه دوست ند ...

ولی طرف مقابل اذیت میشه یهو همش باشین

بعد یهو برین

منم ی سال بخاطر مشکلی که داشتم با هیچ کدوم از دوستام حرف نمبزنم اولاش پیامم میدادن جواب نمیدادم ولی الان بعضی وقتا سراغم رو میگبرن میگن چرا پیدات نیست میگم کار دارم

اخه ما ادمیم وقتی قدرت حرف زدن داریم چرا حرف نزنیم اون از کجا بدونه تو ناراحت شدی اگرم چیزی شده با ...

آره ولی آدمیت دو طرفست من روم نمیشه شکایت و گله کنم ....

تو الان جوونی من بگم برو موهاتو مثل فلان پیرزن رنگ کن حتما باید خودت بفهمی ممکنه طرف از این حرف ناراحت شه بکم برو خودتو شبیه کولی کن اونم من میشناسم که مثل عقرب خانوادگی اهل نیش و کنایه زدنن ...

اگه میتونی به دوستت بگو اگه ناراحتی پیش اومده  شاید سو تفاهم شده باشه چرا بگیه دفعه انقد سرد شدی 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ولی طرف مقابل اذیت میشه یهو همش باشین  بعد یهو برین

واقعا دوست ندارم اینجوری باشم اگه بخوام با ی نفر صمیمی بشم و دوست جون جونیم بشه باید خیلی از ش خوشم بیاد خیلی بهش اعتماد داشته باشم و ادم خوبی باشه ولی ی چیزی ازش ببینم یا حرفی بزنه ناراحت بشم دیگه طرفش نمیرم خیلی راحت میزارمش کنار