2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 24 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا؟  کاسکوم افسرده شده بود برای همین میخوام جفت باشن که اذیت نشن

اره ولی اگه نمیتونی بهش برسی جفت بخروگرنه تک بخر چون خیلی نیاز به محبت دارن نباید تنها بمونن اگه واسه حرف زدن میخوای از جوجگی بگیر بهتره جنسشم نرباشه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عروس هلندی حرف میزنه؟  قیمت حدودی چند هست؟

قیمتشم ما یه جوجه ی 20روزه خریدیم 250 البته ارزون ترم دیدم بزرگتر که بشن گرونترم میشن 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

سلام 

من یه عروس هلندی نر دارم ۵ ماهه 

غذا ارزن کتان تخمه میخورن غذای اصلی شونه بعد یه قطره ویتامین هم من بهش میدم که طوطی فروشی ها دارن خیلی خوبه 

غذا های دیگه برای من خیار کاهو سیب هم می خوره بستگی به سلیقش داره مثلا اصلا هویج نمیخوره 

سنگ کلسیم یا همون کف دریا طوطی سانان هم براش بگیرید 

به نظر من جفت نگیرید چون دیگه خیلی به صاحبشون احتیاج ندارن 

خیلی خوبه واقعا عالیه بهترین کاری بود که تو زندگیم کردم 

ور هم بگیر حرف بزن البته اگه جفت میخواید که جفت .

شرایط خاصی نداره جلو باد کولر نباشه گرما نباشه روزی ۱ ساعت جلو آفتاب پشت پنجره باشه خیلی خوبه آفتاب مستقیم نه 

سلام  من یه عروس هلندی نر دارم ۵ ماهه  غذا ارزن کتان تخمه میخورن غذای اصلی شونه بعد یه ق ...

ممنونم 

حتماً

چون کاسکو داشتم و افسرده بود دوست دارم جفت باشن که افسرده نشن

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹