2777
2789
شما هم انجام دادین؟

من سر دخترم یادمه ادرارم خیلی تیره و اسیدی بود طوری که چشمی مشخص بود 

و دختر بود اونموقع تست جوش شیرین انجام ندادم.

الان هم چشمی مشخص ادرارم قلیایی و رنگش خیلی روشنه 

من انجام دادم کف نکرد 

هنوز جنسیت رو نمیدونم ۱ ماه دیگه ان تی

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن برا من فقط چند تا حباب کرد و جوش شیرین ته نشین شد  ب نی نیم احتمال دختر داد

اصصصلا تست قطعی نیست این 

ولی تاپیکهای قبلی که من تو ارشیو نی نی سایت دیدم اکثرا کف نکرده پسر بوده کف کرده دختر بازم قطعی نیست اصلا

انجام دادم دایره وار میچرخید یعنی دختره؟

آره میگن دختره 

ولی من انجام دادم هم رو شکم و هم رو نبض دستم و ازین پهلو به اون پهلو میچرخید ک‌میگفتن پسره ولی ان تی احتمال دختر داد😀همه چی دست خداست بنظرم

میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستی؟ ❤😍
من عااااااااشق ترش و شورم ولی حالت تهوع زیااااااااد دارم و به بوهاااا شدیداااا حساسم. اوایل ماه چهار ...

منم به بو خیلی حساسم

کلا از ادکلن های شوهرم متنفرم

از هر بویی بدم میاد

من عااااااااشق ترش و شورم ولی حالت تهوع زیااااااااد دارم و له بوهاااا شدیداااا حساسم. اوایل ماه چهار ...

عزیرم این علائم برا هر دو جنس میتونه باشه. ولی این متفاوت بودن سایز سینه ردخور نداره. اگر سینه ی راست بزرگتر بشه، بچه پسره. اگر سینه ی چپ بزرگتر بشه، بچه دختره. برا همه هم پیش نمی یاد. 

چجوریه

سوزن رو نخ میکنی ارتفاع نخ یه ۱۰ ۱۵ سانت و دست رو روی پات ثابت میزاری یا رو مبل ک تکون نخوره بعد سوزن رو یک سانتی بالای نبض دست نگه دار سوزن شروع میکنه به حرکت اگ حرکتش به سمت انگشتات و دستت بود پسره اگ در پهنای دست بود دختره.بچه های سقط شدم نشون میده .من مامانم اولیش دختر بود بعدیش یه پسر ک سقط کرد بعدشم دوتا دختر مادرشوهرمم سه دختر و یه پسر خیلی دقیق بود باورم نمیشد

تست جوش شیرین برای من کف نکرد تست نخ و سوزن ابن سینا هم پسر نشون داد برای صدمین بار خودمم رژیم پسر ...

با جوش شیرین شتشو دادی واژنت رو قبل اقدام؟