2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من من 😐😐

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

کسی برای من میگیره؟

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
عزیزم میشه معنیش کنی

١- هیچ کس در زیبایی و خلق نیکو و وفاداری به بار ما نمی رسد و تو شایسته آن نیستی که در این سخنان، ما را منکر شوی

۲ - اگر چه زیبارویان به جلوه گری پرداخته اند اما هیچ کس در زیبایی و ملاحت به یار ما نخواهد رسید.

٣- سوگند به حق همصحبتی دیرینه ما که هیچ محرم رازی به بار یکدل و حق گزارند، ما نخواهد رسید.

۴- خامه آفرینش هزاران نقش رسم کرد اما حتی یکی نیز به دلپذیری نقش نگار ما نرسید. 

۵- هزاران سکه خالص در بازار هستی عرضه میکنند اما هیچ یک به سکه تمام عیار ما نخواهد رسید. 

۶- افسوس که کاروان های زندگی چنان با سرعت رفت که غبار شان به آسمان شهر ما هم نمی رسد.

۷- ای دل از رنج حسودان تنگدل مشر و مطمئن باش که هیچ آسیبی به خاطر پر امید ما نخواهد رسید. مچنان زندگی کن که آخر خاک راه کسی مشوی، بر خاطر کسی، غباری از گذرگاه ما ننشیند.

۸- حافظ در این غم سوخت و می ترسم با این همه، ماجرای داستان او به گوش پادشاه کامروا نیز نرسد.

دوست و یار یکدل و قدرشناس گوهری است که نصیب هر کسی نخواهد شد. اکنون که چنین گوهری را در اختیار داری با تمام وجود از آن محافظت کن و از سوء گفتار و نظرات دیگران ملول نشو و در راه خود ثابت قدم باش تا به سعادت برسی.

نیت خوبی در سر دارید که با تلاش عملی خواهد شد. از تنگ نظری و کنایه های حسودان نهراسید و در انتخابی که داشته اید شک نکنید. با دیگران مهربان باشید و از آن ها دلجویی کنید تا در زمان نیاز بتوانید از آن ها کمک بگیرید.

اگر کسی قدر تلاش های شما را نمی داند اندوهگین نشوید. نذر خود را ادا کرده و به خداوند توکل کنید. به زودی به مال خوبی دست پیدا می کنید که باعث تحیر و حسادت دیگران خواهد شد.

راز دل را برای هر کسی فاش نکنید. دوستان صدیق و شفیق را به یاد داشته باشید.