2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 42 پست
درباره منم بگو  

تو یه ادم مهربونی

که دستش نمک نداره

از خیلیا بدی دیده

خودتو شاد نشون میدی

در حالی که درونت اشوبی هست و یه حس نگرانی گاهی میاد سراغت و دلت میخاد ساعتا بری توو خودت...

ولی دلتو ب داشته هات خوش کن

هیشکی زندگیش بی مشکل نیس عزیزم

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه ادم مهربونی که دستش نمک نداره از خیلیا بدی دیده خودتو شاد نشون میدی در حالی که درونت اشوبی ...

میشه درمورد منم بگی و امسال ازدواج میکنم؟

مطمئنم میشه خدای منم خیلی بزرگ و مهربونه😍

تو یه ادم مهربونی که دستش نمک نداره از خیلیا بدی دیده خودتو شاد نشون میدی در حالی که درونت اشوبی ...

همش درسته عزیزم.چقد حست خوبه😍بنظرت شوهرم دوسم داره؟کی این ادم میشه درست برخورد کنه؟اصن زندگیم کی درست میشه؟خسته شدم 😢😔😔دلم یه تغییر میخاد

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
ببین عزیزم غرغرو نباش سعی نکن امر و نهیش کنی حس لجبازیشو تحریک نکن مردا مث بچه میمونن بهش حس قد ...

خیلی کلافه ام نمیفهمم چیکار کنم خسته ام تا کی درست میشه ینی هنوز نمیخواد بیاد جلو؟ 

میشه درمورد منم بگی و امسال ازدواج میکنم؟

امان از حرفای مردم

و سوالای مزخرفشون

که دخترای مجردو انقد معذب میکنن از خدا خیر بخواه

و برای دیر و زودش زمان تعیین نکن

منم مث شما مجردم و امیدوارم قسمت خوب و پرخیری نصیبمون بشه عزیزم

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   
خیلی کلافه ام نمیفهمم چیکار کنم خسته ام تا کی درست میشه ینی هنوز نمیخواد بیاد جلو؟ 

اگه مطمئنی شماره تو ثبت داره یه وضعیت بزار ببین سین میکنه یانه

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
عزیزم من که خدا نیستم که قاطع بگم فقط حسم اینه که اون وقتی میگه مشکلاتی هست که نمیزارن ب هم برسیم ...

اره درسته ولی خوب چیکار کنم بفهمه ب دوستی معمولی هم راضیم؟ دلم امون نمیده ب خدا ۷ماهه ذره ذره عذاب کشیدم