2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که شوهرشون پلیسه+وضعیت اورژانسی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 112 پست
خب خداروشکر...از نظر سیاسی و فرهنگی و اخلاقی و اعتقادی خیالم راحته اپلیکیشانمم پاک کردم فقط نی نی سا ...

چ اضطراب گرفتی تمام چیزام داشته باشی کارت ندارن توفقط مشکل نداشته باشی من وایبر،لاین ،واتساپ داشتم دوبارم دانشگاه ازم تعهد گرفته بود بخاطرحجاب راحت میگشتم اومدن دانشگاه تحقیقات چون بغدش حراست منو خواست ولی مثبت شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی ناراحت نشی سوال بپرسم ،ب کارمند بنیاد درجه هم میدن ؟؟؟

اره عزیزم ولی نه از درجه های روی شونه😁ولی ارتقا پیدا میکنن 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اتفاقا دهه هفتادی ام هستن😂خیلی جوونن برا همین چشممون گرفته دیگه😂😂

من داداشم چندین سال پیش حفاظت میخاست اومده بودن تحقیق ،همسایع های گور ب گور شده بدشو گفته بودن درحالی ک اونا خودشون داداشمو انتخاب کرده بودن ،خدا کنه از آدم اهل بپرسن

وای یاد خودم افتادم خیلییی استرس داره من غیرانتفاعی دانشگاه میرفتم کاملا ازاد وراحت بی حجاب اون موقع ...

عزیزم شما پلیسی؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
فدات شم ایشالا توهم با یکی جفت و جور شی پایدار شی🤣❤ من قدم ۱۶۰ نمیشه پلیس شم؟🙁

چرا میشه

حداقل باید ۱۶۰ باشه ولی بعضیا با پارتی بازی ام قبول میشن اون مرحله رو

کامنت من نظر منه ریپلای نکن چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن
چرا میشه حداقل باید ۱۶۰ باشه ولی بعضیا با پارتی بازی ام قبول میشن اون مرحله رو

مثلا تو گزینش چجور سوالایی میپرسن؟ مثلا نماز میت چند رکعته😐🙄

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد💖💫

وای شوهرم میگه اینا که جدیدن میشن پلیس یه مشت بچه سوسول جوجه پلیس البته نراحت نشیدا سنا پایین بعد بعضیاشونم اخلاقی مشکل دارن نیروانتظامی الان نیروهای قبلش که پیمانی بودن رسمی نشدن به دلایل جزئی برمیگردونه سرکار چون اونا بی تجربه بچه .....

مثلا تو گزینش چجور سوالایی میپرسن؟ مثلا نماز میت چند رکعته😐🙄

مصاحبه اولیه که خیلی راحته در حد نماز یومیه و اصول دین و فروع دین میپرسن

بعد از اون دیگه اخرای مراحل(بعد تحقیقات) دوتا مصاحبس یکی عقیدتی یکی سیاسی اونا سخته که خیلی ریز میشن مثلا شکیات نماز رو میگن بگو

کامنت من نظر منه ریپلای نکن چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن