2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 65 پست
عزیزم سوره یوسف از وسط صفحه شروع میشه توی قران ما. بخاطر همین صفحه اولش ۴ ایه هست!!

یونس، نه یوسف

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینکارو کردم نشد

دیه نمیدونم 

اتصالی نداشتی😂😂😂😂

دوباره برو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم کلا اتصالی ندارم😂😂😂

😆

سینوس جان ، میشه اون دعا رو اینجا بنویسی 🙏

مرحوم شيخ عباس قمي (ره‌) در كتاب "باقيات صالحات‌" (حاشيه كتاب مفاتيح الجنان‌) مي‌گويد: جهت باز كردن بسته شده اول سورة انا فتحنا تا "مستقيماً" بنويسيد (فتح‌،1ـ2)، و سورة "اذ جأ نصر اللّه‌" و اين آيات را "وَمِن‌ْ اَّيَاتِه‌ِ أَن‌ْ خَلَق‌َ لَكُم مِن‌ْ  أَنفُسِكُم‌ْ أَزْوَاجاً لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَل‌َ بَيْنَكُم مَوَدَّة‌ً  وَرَحْمَة‌ً إِن‌َّ فِي ذَلِكَ لاَ َّيَات‌ٍ لِقَوْم‌ٍ يَتَفَكَّرُون‌َ" (روم‌،21) ; "ادْخُلُوا عَلَيْهِم‌ُ  الْبَاب‌َ فَإِذَا دَخَلْتُمُوه‌ُ فَإِنَّكُم‌ْ غَالِبُون‌َ" (مائده‌،23) ; "فَفَتَحْنَا أَبوَاب‌َ السَّمأِء بمَأءٍ مُنْهَمِرٍ وَفَجَّرْنَا الأَرْض‌َ عيُوناً فَالْتَقَي الْمَأُ عَلَي‌َ أَمْرٍ قَدْ قُدِرَ" (قمر،11ـ12) ; "رَب‌ِّ اشْرَح‌ْ لِي صَدْرِي وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي وَاحْلُل‌ْ عُقْدَة‌ً مِن لِسَانِي يَفْقَهُوا قَوْلِي" (طه‌،25ـ28) ; "وَتَرَكْنَا بَعْضَهُم‌ْ يَوْمَئِذٍ يَمُوج‌ُ فِي بَعْض‌ٍ وَنُفِخ‌َ فِي الصُّورِ فَجَمَعْنَاهُم‌ْ جَمْعَاً" (كهف‌،99) ; "لَقَدْ جَأَكُم‌ْ رَسُول‌ٌ مِن‌ْ أَنْفُسِكُم‌ْ عَزِيزٌ عَلَيْه‌ِ مَاعَنِتُّم‌ْ حَرِيص‌ٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِين‌َ رَؤُوف‌ٌ رَحِيم‌ٌ فَإِن تَوَلَّوْا  فَقُل‌ْ حَسْبِيَ اللّه‌ُ لاَإِلَه‌َ إِلآ  هُوَ عَلَيْه‌ِ تَوَكَّلْت‌ُ وَهُوَ رَب‌ُّ الْعَرْش‌ِ الْعَظِيم‌ِ" (توبه‌، 128 و 129) ; پس اين نوشته را همراه او نموده و بر او آويزان كنند.(ر.ك كليات مفاتيح الجنان‌، مرحوم حاج شيخ عباس قمي‌، ص 489،492، مطبوعات ديني قم‌.)

در عين حال بايد توجه داشت كه تأثير دعا به نحو اقتضايى است، نه حتمى و ضرورى، آنهم دقيقا به شكلى كه ما طلب مى‏كنيم يعني دعا يكي از علل برآورده شدن حاجت است و براي برآورده شدن حاجت بايد عوامل ديگر مانند مصلحت الهي و عواملي كه به دست خود انسان

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

سینوس جان ، میشه اون دعا رو اینجا بنویسی 🙏

مهربانوجان من همون مهشیدم دوتا نام کاربری دارم ابنو من چندسال پیش انجاج دادم مورد زیاد شد ولی اونجور که دلم میخواست نبودن. شما استفاده کن ان شاءالله نتیجه میگیرید.

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

توی مفاتیح فهرست نوشته باز شدن بسته 

سینوس جان مفاتیح من همه ی دعاها رو نداره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩