2777
2789
عنوان

از همه آدمای دور اطرافم خسته شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 59 پست
خب نباید اینقدرم روتون به روی هم باز بشه گفتم از الان فکر تربیت بچه رو هم نباید بکنه  کاش بری ...

😔از هیچکس حساب نمیبره به هرکس گفتم طرف اون گرفت همه بهش حق میدن 

حلالش نمیکنم بخاطر تمام خوبیایی که به خودش و خوانواده نمک نشناسش کردم

خسته از تمام دنیا💔

اینکه همش میگید متنفر شدم اصلا خوب نیست این تو وجودتون شکل میگیره و دیگه نمیتونید فراموش کنید

ولی ای کاش به خودش بیاد و زندگیش خراب نکنه 

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ما تا پس فردا هم که صحبت کنیم و یا حتی شما تنها به مشاوره بری بدرد نمیخوره نتیجه نمیگیریم اون باید بخاد و خودش اصلاح کنه 

متاسفانه جدایی تونم خیلی تو فامیل همسایه و رفت و امد لطمه میزنه و اذیت میشین 

خدا کنه سر عقل بیاد و درست بشه 

به جد خانمم متوسل شین که بی جواب نمیزاره 

واقعا شما  راه اومدی باهاش ولی اون داره بیراهه میره 

اینکه همش میگید متنفر شدم اصلا خوب نیست این تو وجودتون شکل میگیره و دیگه نمیتونید فراموش کنید ولی ا ...

هیچوقت تا حالا اینو نگفته بودم دوسش داشتم زیااااد دوشب قبل اینکه دعوا کنیم تو خونه خواهرش بغلش کردم و بهش میگفتم خیلی دوسش دارم میگفتم عاشقشم و بوسش میکردم بعدش فرداش😔اومدیم خونشونه تا بعداطهر خونشون بودم بعد اومدم خوممون روز بعد کلاااا جوابمو ندا بعداطهرشم اومد پیشم همش داشت دعوا میکرد به شوخی زد تو گوشمو فکمو محکم گرفت اما منهیچی نگفتم خندیدم 😔تو حیاط نشسته بودم دعوا کرد که برو تو گفتم چرا گفت شاید کسی ببینت درحالی که دور و اطراف ما خونه نیست و تمام خونه ها دومتر یا سه متر از ما فاصله دارن اپارتمانی هم نیستن با یه بدرفتاری گفت برو تو منم ناراحت شدم شبش بهش گفتم چت بود گفت چرا میگی ببرمت دکتر برا چشمات بردمت عینک نمیزنی حالا میگی دستم درد میکنه و سابقه بیماری قلبی و... ببرمت که چی بشه؟الکی پول خرج کنم؟منم خیلی ناراحت شدم واقعا اون شبی که اون حرفو بهم زد کل روزش تو فکر این بودم که چقد دوسش دارم بعدا یهویی...😔قلبم شکست خیلی

خسته از تمام دنیا💔
الان ما تا پس فردا هم که صحبت کنیم و یا حتی شما تنها به مشاوره بری بدرد نمیخوره نتیجه نمیگیریم اون ب ...

نمیخاد عوض بشه میگه من مشکلی ندارم تو و عقایدت بدرد نمیخورین و باید عوض بشی پیگه اگه بدرفتاری میکنم‌تقصیر خودته😔هیچوقت اشتباهاتشو قبول نمیکنه هیچوقت رفتار بدشو قبول نمیکنه بگم مشاور میگه مشاور چرت و پرت میگه😔

خسته از تمام دنیا💔

همین دیگه متاسفانه چون فامیل هستین خیلی خیلی به مشکل خوردین 

ای کاش نذر کنید و یا دعای خوب بگیرید 

البته من خودم زیاد به دعا اعتقاد ندارم

ولی احتمال میدم این دم دمی مزاج بودنش بخاطر دعا یا طلسم هم باش

همین دیگه متاسفانه چون فامیل هستین خیلی خیلی به مشکل خوردین  ای کاش نذر کنید و یا دعای خوب بگی ...

اخه کی بیکار برا این دعا درست کنه این از اولش رفتارش متفاوت بود همیشه همینجوری بوده 

خسته از تمام دنیا💔
اخه کی بیکار برا این دعا درست کنه این از اولش رفتارش متفاوت بود همیشه همینجوری بوده 

احتمال داره کسی دشمنی با شما داره یا با اون خواستن اینطوری ضربه بزنن

نمیدونم ولی ای کاش سر عقل بیاد 

شمام تا حد الامکان کوتاه بیا تا ببینید درست میشه اگرم نشد که هیچی الان جدا شید بهتر از بعد عروسی

احتمال داره کسی دشمنی با شما داره یا با اون خواستن اینطوری ضربه بزنن نمیدونم ولی ای کاش سر عقل بیاد ...

دیگه نمیخام باهاش حرف بزنم یا ببینمش😔به اندازه کافی ازیتم‌کرده بخدا دیگه نمیتونم😭خودش بمونه و خودش درست شد شد نشد هم‌به جهنم پا میزارم رو دلم‌همچیو تمام میکنم

خسته از تمام دنیا💔
انشاالله بحق این روزهای عزیز خداوند هدایتش کنه  منم براتون دعا میکنم واقعا شرایط سختی دارید&nb ...

ممنون از لطفتون ممنون وقت گذاشتید و جوابمو دادید لطف کردین😔من هیچکسو ندارم‌خیلی تنهام برا همین تاپینک میرنم‌که ساید کسی پیدا بشه باهاش درد دل کنم

خسته از تمام دنیا💔
ممنون از لطفتون ممنون وقت گذاشتید و جوابمو دادید لطف کردین😔من هیچکسو ندارم‌خیلی تنهام برا همین تاپی ...

خواهش میکنم خواهرم انشاالله مشکلت حل بشه

بازم میگم به جد خانمم متوسل شو حضرت حسن مثنی پسر امام مجتبی ع و حضرت فاطمه صغری دختر اباعبدالله الحسین ع 

انشاالله خبر خوبی بشنوم ازش