2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شماتو فامیلات مشکل نداشتی بابت فروشت

من مامانم چند سال پیش شروع کرد اول به فامیل و همسایه بعدم کم کم معرفی کردن و انقدر مشتریها زیاد شدن که مجبورشدیم ساعت تعیین کنیم و تو همون ساعت کلی مشتری میومد و چون مغازه نداشتیم یکم شرایط سخت بود ....مامانم برای فامیل قسطی میذاشت ک ببرن اما من خودم یه چیزی و باید میفروختم به هیچکس تخفیف ندادم حتی خانواده هامون ....کارکردن همینه عزیزم به اقوام هم به چشم مشتری نگا کن هیچ فرقی نمیکنه شما ازاین راه داری پول درمیاری دلیلی نداره سود نگیری یا دیر بگیری پولتو ...مگه مثلا اون فامیلی ک کارش نقاشی ساختمونه اگه واسه شما انجام بده پول نمیگیره؟ پس به فکر کارت باش همین

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
مثلا بنظرشما عمده تیشرتو دونه ی 5 میده من چقدر بدم

٢٠ ...اگر قرار باشه گرون تر بفروشی خب میرن از مغازه میگیرن

شماچجورقیمت گذاری میکردی

راستش مامانم وسایلاشو از جنوب میاورد از قشم و....

اما سعی میکرد سود خیلی کمی داشته باشه البته هم همه چی هم داشت مردونه زنونه بچگونه ...همه چی میاورد....مثلا اگه یه شلوار بیرون تو بازار ٣٠ هزارتومن بود و مامانم عمده ١۵ هزارتومن خریده بود مجبور بود با سود کم بفروشه مثلا ٢٠ یا ٢۵ که از مغازه ارزونتر باشه و خلاصه ک بخاطر قیمت مناسبش همه ازش خرید میکردن ...اما شیوه درست قیمت گذاری دوبرابره عزیزم بدون تخفیف مثلا اگه تیشرت ۵ هزارتومنی هم عمده بگیری باید بدی ١٠

یا یه روسری ٢٠ تومنی باید بگی ۴٠ اما خب گرونترم میشه گفت ارزونترم میشه گفت بستگی به خودت داره

مثلا بنظرشما عمده تیشرتو دونه ی 5 میده من چقدر بدم

هرچی کمتر بدی بیشتر میخرن مشتری هات بیشتر میشه و تند تند جنس میاری اگه میتونی برو بانه جنسای خوشکلشونو سوا کن کم کم میتونی مغازه باز کنی شاگرد بذاری سودتم بیشتر کنی

God will not have his work made manifest by cowards