2789
عنوان

نظرسنجی

103 بازدید | 17 پست

اگه یکی کاریو ازتون بخواد که دلتون نمیخواد انجامش بدین چیکار‌میکنین؟؟؟میگین بهش یا یه کاری میکنین پشیمون بشه؟؟؟؟؟

دیروز خونه مادرشوهرم بودم زنگ زد به جاریم که‌ناهار نپز میپزم واستون بیاین بردارین.من که اونجام ناهارو خودم باید بپزم.اگه دفعه لبعدم اونجا بودم چیکار کنم؟؟؟؟بهش بگم اگه قراره واسه اونا بپزم میرم خونه خودم؟؟؟یا وقتی پختم خواستم ظرف کنم واسشون تند و شوری چیزی کنم؟؟؟؟بعدم بگم دستپخت من اینطوریه🤪😅😅😅😅

کوفت قاطی کن بده به همشون 😁😁😁😁تا دیگه هوس نکن زرنگی کنن

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی انقد اوضاعم ناجوره؟؟؟؟    

خیلی بیشتر

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
اوهوووو ۱۵ سالشه بچه هم داره؟؟؟!!! ن من اصن برادر شوهر ندارم

آره😭😭😭😭😭دوساله عروس شده فقط میخوره و میخوابه مردم جاریای باکلاس دارن منوباش😅خبرم مهندس مملکتم باس واسه خانوم غذا بپزم؟؟؟دفعه اول و آخرم بود😐