2777
2789
بیست سالمه ،ریزه میزه ،قیافمم خوبه،زبون درازم به گفته بقیه دو سه تا هم خاستگار پر و پا قرص دارم که ...

خب من فکر میکنم یا اصلا ازدواج نمیکنین یا با یه عاشق میرین زیر ی سقف.

شغلتونم موفق خواهد بود.حس ششم من نسبت ب شما  خیلی خوبه اینده خوشی دارین فکر میکنم

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش اوکی بشه نامزد میکنی.شورتت احتمالا صورتی شده😂

کار چ خری؟؟؟شخص خاصی مدنظرم نیس اخه🙁طرف کیه؟ اول اسمش چیه بنظرت؟ آره بلا صورتی شده!!!!تو پیامام دیده بودی ک اینو گفتم یا از خودت گفتی؟

کار چ خری؟؟؟شخص خاصی مدنظرم نیس اخه🙁طرف کیه؟ اول اسمش چیه بنظرت؟ آره بلا صورتی شده!!!!تو پیامام دید ...

عزیزم بهش احترام بذار بفهمی بهش گفتی خر نمیگیرتت

.خو مگه قراره گس خاصی مد نظرت باشه اون بدبختم لابد دنبال اینه شرایط مالیش بهتر بشه تو این وضعیت.نمیگم اسمشو سورپرایزه 😂

نه من اسم یادم نمیمونه اصلا کجا گفته بودی لنتی کل نینی سایت الان رنگ شورتت رو میدونن یعنی😂😂

خب من فکر میکنم یا اصلا ازدواج نمیکنین یا با یه عاشق میرین زیر ی سقف. شغلتونم موفق خواهد بود.حس ششم ...

وای مرسی عزیز دلم 💓 دقیقا اون اولش که گفتی یا اصلا یا با عاشق برنامه زندگیم همینه 😘😘😘  خداروشکر که ایندمو روشن میبینی خدا از دهنت بشنوه⁦❤️⁩

دو سه ساله هیچ پیشرفتی نداشتم😪هیچ اتفاق مثبتی،صبرم تموم شده دیگه دارم افسرده میشم تقریبا 

ولی بازم توکل به خدا⁦❤️⁩حرفات انرژی مثبت بود

عزیزم بهش احترام بذار بفهمی بهش گفتی خر نمیگیرتت .خو مگه قراره گس خاصی مد نظرت باشه اون بدبختم لابد ...

جدی اگر حس شیشم داری ی چیزی بگو درموردش دلگرم بشم!اون ک تو ذهنمه و فکرمیکنم دوسم داره واقعا دوسم داره؟

آره یعنی اگر بفهمه کل نینی سایت رنگ شورتمو میدونن دیگه نمیاد منو بگیره؟