2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 29 پست

من ترشی آبغوره لواشک سالاد شیرازی ،پسر بود

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما قبل از بارداری بیشتر تمایل به خوراکی های شیرین داشتی یا ترش؟

بازم ترشی ولی سر دخترم شیرینی 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

من حالت تهوع دارم  به هیچی ویار ندارم جز آلبالو و اینکه بدنم کم مو بود الان حتی رونم هم مو دراورده بلند شده مثل مردا پشت دستام هم بشدت خشک شدن نی نی پسر 

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید 
چرا؟ راستی سینه راستم بزرگ تره .مال شما چطور بود ؟

دقیقا اوایل زیاد ویار نداشتم زبر و زرنگ شده بودم دوغ خیلی دلم میخواس با اش رشته

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

آخه جنسیت ربطی به ویار نداره 

دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍

منم البته من قبل بارداری هم همینا رو دوس داشتم.ولی الان همش دوغ  

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
آخه جنسیت ربطی به ویار نداره 

اره به کمبود ویتامین  ب مربوطه

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

نمیدونم چرا دلم میخاد همه کارها خونما بکنم و تمیز باشه 

نمیدونم چرا دلم میخاد همه کارها خونما بکنم و تمیز باشه 

منم همینطوری بودم 

به نظر من ویار هیچ ربطی به جنسیت جنین نداره

من قبل از بارداری عاشق شیرینی بودم

هفته های اول بارداری عاشق ترشی و شوری و برای لواشک و دوغ له له میزدم.

کم کم دوباره شبرینی خوردم؛ از گوشت چرخ شده و گوشت گوساله متنفرم، گوشت مرغ اصلا نمیخورم و عاشق سالادشیرازی با آبغوره هستم.

بچه م دختره

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

به نظر من ویار هیچ ربطی به جنسیت جنین نداره من قبل از بارداری عاشق شیرینی بودم هفته های اول باردار ...

اره کمبود ویتامبن مورد نیاز بدن 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز