2821
2789

چجوری باهاش کنار میاین؟

در طول روز

نه نوازشی 

نه بوسه ای نه حرف محبت آمیزی نه نگاه قشنگی

نه کادویی نه ابراز علاقه ای نه بغلی

هیچی هیچی

چجوری کنار میاین؟

اصلا براتون مهمه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما حتی از وجود همسر هم رنج نمی‌بریم چه برسه به بی‌توجهی‌ش🙂😅

پیام اخلاقی: سینگل باش و پادشاهی کن(:

فان#  

" با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحتند..‌." بهرام بیضایی💜      اکانت قبلیم رو بی‌رحمانه ازم گرفتن به خاطر گفتن حقیقت، اما برگشتم تا با هم " به جای نفرین به تاریکی، شمعی روشن کنیم. "                  

آیا از بیتوجهیه همسرتان رنج میبرید؟

آیا بیتوجهیهای او شما را آزار میدهد؟

آیا از دست او کلافه اید؟

خداشاهده ماهم مثل شماییم هیچ راهی نداره😂😂😂😂😂

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂

من من 

هرشب پتوشو بغل میکنه میخابه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!

من 

شوهرم بااحساسه خیلیم زیاد 

ولی ی بدی داره خیلی منطقیه و کاراشو معمولا باعقل انجام میده ن دلش ، بدم میاد از این کارش خودتو بکشیم وقتی بفهمه لوس شدی طرغت نمیاد ، چون عقیده دار باااین کارش لوسی و از سرم میندازه نمی‌فهمه زنا احتیاج دارن 

دیگه عادت کردم، سرم که به بچه ها و مطالعه و درس و کارای خونه گرم باشه بهش فکر نمیکنم، اما اگه بهش فکر کنم اذیت میشم.

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز