2777
2789
عنوان

لطفا حس شیشمی تعیین جنسیت بچمو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 65 پست
شوهرت دوستت بهت فکر میکنه بچت دختره تپله

عزیزم برا منو بگو 

حست راجع به نامزد قبلم آیا خوشحاله پشیمونه؟یه چیزی بگو 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ان تی کجا بود تازه ۷ هفته تموم شده  شما چی؟

من نمیدونم چند هفتمه دقیق😑

ولی باید برم ان تی ازمایش گلوکز بدم فردا پس فردا

دکتر سه هفته پیش نمیدونم دوهفته پیش برام نوشت واسه ۱۱ هفته

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
خب آخه قبلا یه زن داشته دلم میخواد بدونم بهش فکر میکنه منو دوست داره بیشتر یا اونو زندگی با من یا او ...

وای عزیزم فکر خودتو مسموم نکن با این چیزا . من حس ششم نیستم ولی مطمئنم همسرت شمارو دوست داره وگرنه قبلی رو طلاق نمیداد و از شما بچه دار بشه 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
من نمیدونم چند هفتمه دقیق😑 ولی باید برم ان تی ازمایش گلوکز بدم فردا پس فردا دکتر سه هفته پیش نمید ...

اولین روز اخرین قاعدگیت کی بوده از اون روز حساب کن تا الان اگه ۱۲ هفته شده برو سونو

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
خوب با شمام دیگه میگم حتما پسره

همسرم زندگی قبلیشو بیشتر دوست داره یا الانش در موردش تو همین تاپیک پست کردم نظرتونم بگید پسر م بود بچم میام اینجا میگم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂