2777
2789
عنوان

دارا دوم بخریم یا نخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 39190 بازدید | 2290 پست
من دکترای مکانیک ندارم کارشناسیشو دارم،از لحاظ بعد اقتصادی بله به صرفه نیستن ولی از نظر تکنولوژی ساخ ...

توشرایطی که ماهستیم بعداقتصادی مهم ترین چیزه 

چون ماشین هزاران خرج داره 

نمیشه برای هرقطعه دربه درشدومداااام پیگیر

کسی که پولش درحدمثلا۲۰۰هست اونقدراپولدارنیس که خرج قطعات وبعدهازیرقیمت فروختن براش بی اهمیت باشه 

پس بهتره انتخاب منطقی تری داشته باشه 

بحث کیفیت زمانیه که شمامبلغ ومیبری بالاومثلا 

یه ماشین از کیا میخری 

اونی که داره اینقدرهزینه کنه 

خرج ماشین براش بی اهمیته

انتخاب بایدهمیشه منطقی باشه

🍦

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توشرایطی که ماهستیم بعداقتصادی مهم ترین چیزه  چون ماشین هزاران خرج داره  نمیشه برای هرقط ...

دیگه هرکس برای انتخاب خودرو یک سری مسائل مهمه،اون ماشینهارو ولی مطمئنی تا ۵ سال خرجی ندارن 

داشته باشن هم گارانتی هستن

مشکلات قطعه که فعلا برای همه خودرو ها هست،حالا ایرانیا یکم کمتر ،و درکل آسایش بیشتر هزینه بیشتر،کسی باز آسایش بیشتر خواست میره کره ای میخره،بیشتر میره ژاپنی و...

و معمولا کسایی سمت چینی میرن که به افت قیمت زیاد کاری ندارن و ماشین زیاد عوض نمیکنن

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
فعلا که کمپین نه# به دارا دوم راه افتاده

اینا ببخشید زر مفته،مردم ببینند مفت هست میخرن،خودتون رو وارد این داستان ها نکنید،یاد تحریم خرید خودرو سال ۹۴ افتادم😂

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
دیگه هرکس برای انتخاب خودرو یک سری مسائل مهمه،اون ماشینهارو ولی مطمئنی تا ۵ سال خرجی ندارن  دا ...

نمایندگی هابرای ماشین های چینی بسیاررررضعیف عمل میکنن وخیلی وقتهادستت میمونه توپوست گردو وازماشین چینی خیلی خنده داره که بخوایم انتظارکیفیت داشته باشیم اونم چینی هایی درجه n که واردکشورمامیشن 

درکل حرفتون روراجع به این مسئله قبول ندارم 

شرمنده

🍦
دو دیگه؟

امروز خیلی فیجیع بود اوضاع بازار خودتون دیدید

درسته حقوقی حمایت کرد و خرید عالی زد

ولی صف فروش جمع نمیشد

شاخص هم افت کرد

ب

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻