2777
2789
عنوان

عکس کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 150 پست

این دختره یا پسر

من میدونم نباید خسته شد  میدونم نباید برید  میدونم زندگی ادامه داره  فقط دلم میخواست یه وقتایی یه جایی یه گوشه ای وایسم بگم خسته ام و یکی بفهمه چی میگم!نه که فقط بشنوه ها"بفهمه"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤐🤐🤐🤐یعنی ب جنس موافق هم گرایش داری؟!!!

نهاون طوری ولی شکیبو دوست دارم

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
چ نسبتی باهات داره

هیچی😅

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
فریال خییلی وقته ویدیو نمیگیرن شکیبم جدیدا با این دختر اون دختره

فریال عمل کرده برای همون

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
وایسین ببینم الان شکیب دختره یا پسر

تامبوی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
اقاااااااااااااا داره میگه کراشمه😑کراش می‌تونه دختر باشه یا پسر،شایدم اصلا همجنسگرا باشه

ارع دهم میتونه دختر باشه هم پسمل

من که به هش نمی رسم فقط فنشم جدیدا کراشم شدعه

حداقل رو کسی کراش بزن ک بهش برسی اونم کی شکیب اون دختره که معلوم نی رلشه نامزدشه چی چیش هس اخه اونو نگاه کن طرف با وجود اون به شخص دیگه ای پا میده 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌
تامبوی

دختره تیپ پسرونه میزنه