2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 36796 بازدید | 181 پست
بچه ها من قبلا هرشب خواب جن میدیدم هرشبا اذیتم میکردن تو خواب از ترس پا میشدم اصلا یک وعضی بعد چند و ...

شبا توی یه پلاستیک یکم نان و نمک بزار و درشو گره بزن و یه قران هم بیار و بزارش بالای سرت و بخواب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پروازی چی هست؟؟ میشه بگید

تلتکست تلوزیون شبکه 2  شماره 650 بزنی یه گپ هست که اسمش باشگاه پروازه

چه کسی می داند که در پیله تنهایی خود تنهایی؟ /چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ /پله ات را بگشا! تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!!!! 
بزارین تاپیک میزنم الان راجع بهش

لطف کن منو تگ_کن#  

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
تلتکست تلوزیون شبکه 2  شماره 650 بزنی یه گپ هست که اسمش باشگاه پروازه

این که به خاطره ها پیوست 

دیگه تا اینستا و نت و ایناهس کسی نمیره تلتکس🤣🤣

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
زنه یا مرد همزادش چجوری دیدی؟

داییم سه سال پیش زنش فوت شده بود بچه هم نداشت بعد ی سال اومد خونه ما ک ازش مراقب کنیم چند شب دیدم تو خونه ست داره راه میره بعد ک نگاه کردم دیدم اون ک خوابه این کیه بعد یهو ناپدید شد از ترس داشتم سکته میکردم صبح ک ب خانواده گفتم داییم گف همزاد دارم ک شبیه خودمه 

این که به خاطره ها پیوست  دیگه تا اینستا و نت و ایناهس کسی نمیره تلتکس🤣🤣

منم از اوووووولِ اولش بودم

تا سال ۹۴ که تلگرام نصب کردم گذاشتم کنار

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
این که به خاطره ها پیوست  دیگه تا اینستا و نت و ایناهس کسی نمیره تلتکس🤣🤣

وای امضاشو 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂