2777
2789

یه از دلایلی که هی شوهرم سرم میکوبید میگفت شکم داری

یه کوچولو راست میگه داشتم قدم ۱۵۸ وزنم ۶۴ اما در دیگع در اون حد

انقدر عیب و ایراد گرفت و بعضی اخلاقای دیگع داشت مهرمو گذاشتم اجرا و ازش جدا شدم

البته این شکم جز کوچکترین مسائل بود ولی خب گفتی یادم اومد

دولانیم باشینا دولانیم🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ایران راحت نمیتونن طلاق بگیرن. مگه اینکه مرد تمام مهریه رو بده راحت طلاق بده. ولی برای زن خیلی سخته طلاق گرفتن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
فازشون چیه واقعا

هیچ ک از خوشی زندگیشو ول نمیکنه ک اگ اینطور باشه سزاشو میبینه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
یه از دلایلی که هی شوهرم سرم میکوبید میگفت شکم داری یه کوچولو راست میگه داشتم قدم ۱۵۸ وزنم ۶۴ اما د ...

اخه فقط ی شکم؟ خب تیپ و قیافه و به خود رسیدن خیلی میتونه در جبران این شکم موثر باش

تورو خدا جدی میگی؟ از فامیلای خودتون؟

نه  دوستم  پسرشو  خودم معاینه  کردم  گفتم  سریع ببره پزشکی  قانونی   براینکه  آبروی بچه  حفظ  بشه  دوستم  این  شایعه کنترل  تلویزیون رو  پخش  کرد  چقدر  همه خودشو تف و لعنت کردن  که  دلیلش الکیه خوشی  زده  زیر دلش  هرزه شده کسی تو زندگیشه و .....

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
اخه فقط ی شکم؟ خب تیپ و قیافه و به خود رسیدن خیلی میتونه در جبران این شکم موثر باش

نه ادامه ی پیام که گفتم شکم یکی از مسائل کوچیک بود

کلا همه از تیپ و قیافه و ... من تعریف میکنن ولی خود ایشون....

در ضمن کسی که خسیس هست و میگه سر کار نرو بری فلانطور نباشه بهمان طور نباشه از کجا هزینه کنم به خودم برسم؟ داغون ترین لباس هام برای زمان عقد با اون بود چون من قبل ازدواج خیلی به خودم میرسیدیم بعد ازدواج کلا میرفتن از پایین شهرا برام لباس میخریدن!!!پولشون رو هفت گد و آبادشون میخورد تموم نمیشد اونموقع میرفت از کجاها خرید میکرد بگم کپ میکنی در نهایت پدر مادرم بازم خرید لباس هارو انجام میدادن

بله درسته میدونم تو عقد با خود دختره ولی ما رسم داریم لباس کل فصل عروس رو به مناسب هایی بهش میدیم مثلا شب چله یه پک کامل انگار لباس زمستونی خونگی و بیرون و مجلسی و ... شب چهارشبنه سوری لباسای بهاری

اینا هم میدادنا ولی آشغال ترین هار‌و میخریدن

دولانیم باشینا دولانیم🙃
وای خدای من.به پسر آخه؟!!!!!! چن سالش بود پسره؟

۵  ساله  اگه  ببینیش  اشکت  در میاد  پسر  بچه  بشدت  لاغر و  نحیف  مادر بچه  چند روز  قهر  کرده  وقتی  برگشت  بچه   از  مدفوع  کردن  میترسیده  و  گریه  میکرده  کامل  اسفنگترش ساییده  شده  بود 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم