2777
2789
عنوان

لعنت ب شوهر خسیس دارم منفجر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5268 بازدید | 181 پست

شغلشون چیه. درامدش چطوره؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه خودت فهمیدی اسی جان اما یک فکری ورنمیداری یا اتمام حجت کن یا ولشکن اینجور ک قبلا دیدم تایپیکتو این مرد زندگی بشو نیس حالا هرچیم بگن شما ی چی دیگ میگی خب خواهرعزیزم یک فکر اساسی برداراز الان 

نه ماهی ۴میلیون میگیره همش خرج ننه باباش و خانوادش میکنه عوضی

جدددی بهش بگو وقتی دختری عقد میکنه همه ی خرجشو شوهرش میده نه پدرش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

چرا من احساس میکنم دستش خالیه😏

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

ببین عزیزم اگه خونه ی پدرت از نظر خوراک و پوشاک اوکی بودی بعد که با یه همچین مرد خسیس و گدایی بری زیر یک سقف بشددتتتتتت به مشکل برمیخوری 

فقط یه دختر مث خودش میتونه کنار بیاد باهاش کسبکه خونه ی پدرش هم خرج نکرده و نخورده و نپوشیده

می دونی چی میگم؟

حتمن برو مشاور

واااا این چه حرفیه اگه میخاست برات انتقال بدد میداد مگه میشه هر دفعه یا گم بشه یا بسوزه یا یه ایرادی داشته باشه عزیزم قاطع باش حرف بزن این نشدس...حتما بعد ازدواجم میگه کارتم از دوران عقد تا حالا پیدا نشده خخخخ...بدور از شوخی یه فکری بکن خار با بزرگترا صلاح مشورت کن...ببخش با لهجه اصفونی نوشتم

خدایا منا به آرزوم برسون