2789
من 1000 بار عکسمو گذاشتم پروفایلم نی نی یار تایید نکرد برا بار 10001بار گزاشتم در کمال ناباوری تایید ...

خوشتیپی 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوشتیپی 

ممنون

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊
ممنون

باز میزاری

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
دوباره بزار گلم 😊😊

پروفمه

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊

بزار بزار بززااااااار

@golllll  

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻