2821
2789
عنوان

عمل pRK

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 30 پست
اما خب الان 16 روزه هنوز پانسمانمو برنداشته دکتر اذیت میکنه یکم پانسمان هم مثل لنز رو قرنیه چشمه

اره پاتسمان رو خوندم راجبش قطره هاتو مرتب میریزی؟

گروه سبز💚تاریخ شروع رژیم ۱/۱۰/۹۹. وزن اولیه ۵۵... وزن هدف ۵۰ 💚 قد ۱۵۷💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرتب میریزم اشک مصنوعی خیلی مهمه ساعتی  یک قطره

اشک مصنوعی الان بهم نداده تو دارو هام سینالورن داده

با بتازونیت و یک چیز خارجکی

اشک مصنوعی الان بهم نداده تو دارو هام سینالورن داده  با بتازونیت و یک چیز خارجکی

من اصلا قبل عمل هیچ قطره ای نداشتم اصلا اما الان بتازونیت دارم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
من اصلا قبل عمل هیچ قطره ای نداشتم اصلا اما الان بتازونیت دارم

چه جالب از الان به من قطره آنتی بیوتیک داده

۱۸ زوده کره ی چشمت جا نیوفتاده ۲۲ به بعد خوبه دیگه

منم نی نی از شیر بگیرم حتما میرم! مرسی❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام اسی عمل کردی؟راضی بودی انشاالله،بیا منو راهنمایی کن لطفا منم میخوام چشامو عمل کنم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سلام اسی عمل کردی؟راضی بودی انشاالله،بیا منو راهنمایی کن لطفا منم میخوام چشامو عمل کنم

باشه عزیزم عملم فعلا عقب افتاده

سلام عزیزم من عکل کردم روز سوممه درد وسوزش از الان شروع شده سچرز ندارم و درد دارم الان نزدیکمم تار میبینم تقریبا بقیه تاپیکامو بخون نوشتم ... ولی تا الان راضی ام علمم ۴/۷۰۰ شد با همه ی ویزیت ها و ازمایش ها .

سلام عزیزم من عکل کردم روز سوممه درد وسوزش از الان شروع شده سچرز ندارم و درد دارم الان نزدیکمم تار م ...

ممنون از توضیحت،دور رو بهتر میبینی،چند وقت تو نوبت باید باشیم،پس راضی هستی در کل؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ممنون از توضیحت،دور رو بهتر میبینی،چند وقت تو نوبت باید باشیم،پس راضی هستی در کل؟

سلام عزیزم اره نه هنوز کامل نیست بعضی مواقع خیلی تار میشه اما روز به روز بهتر میشم اره خدارو شکر راضی ام

۷۰۰ ت معاینات و عکس و ویزیت اولیه ۳۹۵۰ هم عمل هر ویزیت ۶۲

سلام.منم امروز رفتم مطبشون.عکس و معاینه انجام دادم،عملم هم واسه دهمه،خیلی استرس دارم.آرامبخش هم تزریق میکنه ؟من بچه شیر خواره دارم ،میترسم رو شیرم تاثیر بذاره،راستی شما دیدت بهتر شد؟پیگیر تاپیکات بودم،ممنون میشم جواب بدی عزیزم.

راستی شما قطره هایی که تجویز شد رو روز قبل فقط استفاده کردی؟واسه من پنج تا قطره تجویز کرده

2828
2791
2779
2792