2777
2789

بچه ها من دو تا چیز مادی ک برام قابل دسترس نبود رو اینقدررر بهش ایمان داشتم ک بهش میرسم در حدی ک انگار پولشو پرداخت کردم و ماله منه فقط منتظرم مدارکش کامل بشه..منظدرم سند و هویتش هست...اونقدر بهش باور داشتم ک شد!!!!!!!!..... من پولم نصف اوت چیزی بود ک میتونستم داشته باشم برا خاسته دومم هم کلاا شاید ۲۰ درصد پول اون وسیله رو داشتم اما بهش رسیدم 

این استخدامو هنو قلبا باورش ندارم اما میخام بهش زیاد فکر کنم تا باورم بشه ک من استخدام شدم فقط منتظر مدارک و پروسه اداریش هستم و مطمعنم اینجوری باور داشتن بهش بمعتی رسیدنه ۱۰۰ درصده

تجربمو گفتم امیدوارم بدردتون بخوره

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها من دو تا چیز مادی ک برام قابل دسترس نبود رو اینقدررر بهش ایمان داشتم ک بهش میرسم در حدی ک انگ ...

یکی میگفت آرزوهات رو زیاد برای خدا تکرار کن شاید فرشته هاآمین گو باشن😍شماهم اونقدر ارزو کردی و باور کردی خدا بخشنده است که بهش رسیدی🤗

ای جانم😍سالم و پرروزی باشه

مرسی عزیزم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یکی میگفت آرزوهات رو زیاد برای خدا تکرار کن شاید فرشته هاآمین گو باشن😍شماهم اونقدر ارزو کردی و باور ...

فدااات دقیقاا😍انشالله شمام به ارزوهاتون برسین

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍