2777
2789
عنوان

😔😔دلم گرفته😔😔

144 بازدید | 17 پست

دارم گریه میکنم لباسهایی که خریدم و تا نگام بهشون میفته دست خودم نیست زار میزنم😭 نه میتونم جلو خودم و بگیرم نگاشون نکنم نه وقتی میبینمشون گریه نکنم 😔

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وا

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

منم این شبا دلم میگیره 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

خسته شدم از انتظار خدا بهم یه نی نی نمیده تا از این بلاتکلیفی در بیام

چند وقته اقدامی عزیزم 

من سه ساله اقدامم ولی به دلم افتاده این محرم حاجتمو از امام حسین میگیرم انشاالله

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

۱۸ سالته ؟!  خب برای چی برای بچه گریه میکنی ؟!

یک سال و سه ماهه اقدام نمیشه برد تایپک داستان زندگیمو بخون متوجه میشی تنهام فقط یه نی نی میتونه از این یکنواختی و بی حسی درم بیاره

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍