2789
من نبودم دخترعمم عاشق بود پسره هم عاشقش ده دوازده سال گذشته هردو ازدواج کردن ولی هنوزم اگ هم دزگرو ب ...

متاسفانه خواهر منم همینه ولی اون پسره یه حرفایی به خواهرم زد ولی با این وجود هنوز خواهرم عاشقشه با اینکه بچه داره والان بارداره

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری شوهرت نمیدونس با دوست صمیمش دوس بودی البته ببخشید جالب بود برام فضولیم گل کرد 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

میدونی  شوهرم  فارع التحصیل  بود شاعل بود  ما  دانشجو بودیم  آشنایی دورادور داشتن ولی نه اونجوری  که  بشه بعد  که  ازدواج  کردیم  فهمیدم  محل  کارشون  یکجاست و  باهم  خیلی رفیق  شدن  دیگه  با  زنش اومدن  خونمون  ما  اصلا  نمیریم خونشون  اونا  یشب در میون  اینجان  تا  آخر  شبم میمونن نمیدونم چ خاکی  بسر کنم از دستش

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
فقط کافیه بش بگی قبلا با شوهرت دوست بودیم میره پشت سرشم نمیبینه

خیلی خیلی  نفهمه  بهش گفتم  با  شوهرت  یک دانشکده  بودیم   حتی  بهش گفتم  همیشه با هم  میرفتیم کافه یجور  بهش  فهموندم  ولی  همچنان   نفهمه  میترسم مستقیم  بهش  بگم  دعوای  بدی  راه بیفته

میدونی  شوهرم  فارع التحصیل  بود شاعل بود  ما  دانشجو بودیم  آشنایی دو ...

شرایط سختی داری ولی ب خانومش نگو قضیه رو بدتر میشه یه جور دیگه سعی کن فاصله بگیری یه بهونه دیگه بیار 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
متاسفانه خواهر منم همینه ولی اون پسره یه حرفایی به خواهرم زد ولی با این وجود هنوز خواهرم عاشقشه با ا ...

دخترعمه من باباش راضی نشد ده بار اومدن خواستگاری بعدش خانواده پسره گفتن باید زن بگیری بعد چندسالم دخترعمم ازدواج کرد خیلی دلم بحالش میسوزه همیشه باباشو مقصرمیدونه ونفرینش میکنه

Ɨꫝғɨꫝɨᴛʏ ɨ ℓσꪤε ʏσʊ ᴀꫝ∂ ɢσɨꫝɢ ᴛσ Ᏸε*ـ*
دخترعمه من باباش راضی نشد ده بار اومدن خواستگاری بعدش خانواده پسره گفتن باید زن بگیری بعد چندسالم دخ ...

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن الان دونفر دارن باکسی زندگی میکنن که واقعا دوست ندارن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
شرایط سختی داری ولی ب خانومش نگو قضیه رو بدتر میشه یه جور دیگه سعی کن فاصله بگیری یه بهونه دیگه بیار ...

میخوام  یروز  به  خودش  بگم  تمومش کنه مسخره بازیاشو کل دانشگاهمون  قضیه ما دوتا رو  میدونستن اگه  یکی  بفهمه  میاد خونمون  فکر بد دربارمون  میکنن  من  هر کار کنم شوهرم اینو ول نمیکنه  خیلی دوسش داره

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن الان دونفر دارن باکسی زندگی میکنن که واقعا دوست ندارن

اره والا میگ من فراموشش کردم شوهر دارم بچه دارم ولی چون دورادور فامیلمون میشه رفت و امد داره باهمه بجز خونه هم نمیرن وقتی میبینتش اشک توچشاش جمع میشه

Ɨꫝғɨꫝɨᴛʏ ɨ ℓσꪤε ʏσʊ ᴀꫝ∂ ɢσɨꫝɢ ᴛσ Ᏸε*ـ*
اره والا میگ من فراموشش کردم شوهر دارم بچه دارم ولی چون دورادور فامیلمون میشه رفت و امد داره باهمه ب ...

واقعا داغ بدی رو دلشه

میخوام  یروز  به  خودش  بگم  تمومش کنه مسخره بازیاشو کل دانشگاهمون & ...

سلام 

اگه به دعا عقیده داری یه دعا برات میزارم اینجا که بخونی انشالله دیگه نیاد خونتون اگه هم عقیده نداری که هیچی 

دفع_شر_آدم_مزاحم#
اگر کسی به هر نحوی مزاحم آبرو و آرامش زندگی تون شده، دعای زیر رو زیاد بخونید، مخصوصا بعد از نمازهاتون

اللهُمَّ اِنَّکَ لا یَکْفِی مِنکَ اَحَد و اَنتَ تَکفِیُ مِن کُلِّ اَحَدَ مِن خَلقِکَ فَاَکفَنی شَرُّ (و در آخر دعا اسم شخص مزاحم رو بیارید)

خدایا شر این آدم رو از سر زندگیم باز کن🙏

@mojeze_shokr_gozAri

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
سلام  اگه به دعا عقیده داری یه دعا برات میزارم اینجا که بخونی انشالله دیگه نیاد خونتون اگه هم ...

ممنون  عزیزم  خیلی  لطف  کردی  در حقم❤