2789
عنوان

علاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست
پیج اینستا دارین

آخه کاپ کیکه به این خوشمزگی چرا عصبانیه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ب مامانت بگو  اونم اگه موافق باشه رفت و آمدتونو بیشتر میکنه کم کم زمینه ش فراهم میشه

ب مادرش بگ🤐

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ازش بپرس کی میخاد شیرینی عروسی بده 

بعد صحبتو بکشون سمت علاقه 

که مثلا از چجور دختری خوشش میاد و اینا 

شک نکن آخرش میگه یا تو یا فلانی گور به گور شده 😅

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

برو پیج اینستاشو فالو کن استوری گذاشت واکنش نشون بده سرحرف و باز کن دیگه کم کم متوجهش کن

منی که نمیدونه اینستا دارم چی کار کنم ؟ من پیج اونو دارم ولی فکر کنم اون نمیدونه من فالوش کردم 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

اول ازش بپرس کی میخاد شیرینی عروسی بده  بعد صحبتو بکشون سمت علاقه  که مثلا از چجور ...

ممکنه هم الکی بگ ت😁

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
آخه کاپ کیکه به این خوشمزگی چرا عصبانیه

😁😁😂😂😂😂چون کاربری قبلیمو وصل نمیکنن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ب مادرش بگ🤐

اره خب  مگه چیه 

اگ ناراحتی غیر مستقیم بگه 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
منی که نمیدونه اینستا دارم چی کار کنم ؟ من پیج اونو دارم ولی فکر کنم اون نمیدونه من فالوش کردم 

عزیزم شمام اشناییت بده دیگه قربونت برم یه استوری قشن گذاشت یه واکنشی نشون بده بگو وای فلانی مثلا اینجا که رفتی کجاست و بعدم خودتو معرفی 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
😁😁😂😂😂😂چون کاربری قبلیمو وصل نمیکنن

ای بلااا توهم ترکیدی😄

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اره خب  مگه چیه  اگ ناراحتی غیر مستقیم بگه

چی بگم شایدم حرفت منطقی باشع

ای بلااا توهم ترکیدی😄

ن بابا خودم گفته بودم لغوم کنین 😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی