2821
2789
عنوان

چجوری بگم 🤔🤔🤔🤔

258 بازدید | 33 پست

دوستام  گفتن  که بریم  کافه همو ببینم  . منم گفتم باشه

فردا  قرار گذاشتیم به نظرتون چجوری به بابام بگم که قبول کنه 

اخه  خونوادم یکم حساسن و تا الان جایی تنهایی نرفتم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به مامانت بگو بعدم تاساعتی که اجازه بیرون موندن دارید برگرد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بگو تولدشه میخایم سوپرایزی تولد بگیریم دوتا از دوستاش بیشتر نیستیم 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

بگو خودتون برسونینم

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

کرونا هم که شلغمه این وسط😑😑

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

منم مشکل تورا دارم همیشه 

بزار الان میگم روشمو 

ابتدا خود را مظلوم جلوه نماده و به مادر خود جریان را میگوییم 

او ریش گرو میگذارد 

ولی پدر باز هم قبول نمیکند

دیگر راهی نداری 

وارد مرحله ی اخر میشویم 

دهن خود را یک متر باز کرده 

و عرررررررر میزنیم 

شاید دلشان سوخت 

و دیگر هیچچ...✋🚶🚶🚶

2824