2777
2789
از کجا بفهمم عزیزم  که فرم گرفته؟ اصلا نباید تو فریزر بزارمش؟ میشه خامه رو خودمم درست کنم؟ عزی ...

اولی خیلی بهتره

دونی با اون کرم وسطش فقط خوشمزه میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای من ازین کیکا میخوام😍 منو دعوت نمیکنی خونت😂😂

بیا😇😇😇

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم بجای شیر میشه آب ریخت من حالا شیر ندارم🤕

کیک هویج شیر نمیخواد

اره اب جایگزین شیر

با همزن دستی نمیشه؟

خامه با همزن دستی نمیدونم

با همزن برقی با اون سرعت فرم میگیره

دستی باید زیاد و تند هم بزنی.نمیدونم بازم

ممنون گلم..اون وسیله ها که باهاش خامه رو تزیین میکنن اسمش چیه؟؟ خواهری کیک هویچم بگو

گفتم کیک هویج

قیف هم یک بار مصرف هست هم برلی استفاده دائم

ب نظرم یبار مصرف بهتره سه تا هزار میفروشن

برای اینکه خامه شکل بگیره 

باید از ماسوره استفاده کنی برای گل و شکوفه زدن

ماسوره مدلای مختلف داره

حتما قبل خرید یکم در موردش سرچ کن

فیلم ببین که کار با ماسوره و قیف چطوره

این کیک من اون تکه های قهوه ای شکلات تخته ایه که وسط قالب گذاشتم که مثل کیک مغزداربشه😇

ایول بابا دست درد نکنه عالیه 😍😍😍😍😚😚😚😚

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀