2777
2789
اضافه شام دیشب مرغ شکم پر 

این اگه مال دیشبه پس دیشب چی خوردید  آخه  همه اعضاش سرجاشه 😂😂😂! 

و اینکه این سس چیه دورش؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
این اگه مال دیشبه پس دیشب چی خوردید  آخه  همه اعضاش سرجاشه 😂😂😂!  و اینکه این سس چ ...

عکس مال دیشبه

روناش خورده شده قسمت سینه ش مونده

سس مرغه +یکم از مواد داخل شکمش که باسس قاطی شده😋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس مال دیشبه روناش خورده شده قسمت سینه ش مونده سس مرغه +یکم از مواد داخل شکمش که باسس قاطی شده😋

نوش جان

چیه عزیزم چطور درست میکنی  😍😍😍

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نوش جان چیه عزیزم چطور درست میکنی  😍😍😍

فدااات

مرغ رو درسته سرخ میکنمبعد مواد داخل شکمش رو اماده میکنم....سبزی معطر دوحبه سیر رنده شده گردو خرد شده آلو بخارا مقداری تمرهندی اگه نبود لواشک ریز خرد شده و درپایان هم رب انار خوب مواد روباهم قاطی کرده و تو شکم مرغ رو پرمیکنیم و مرغ و تو قابلمه گذاشته و سس ازقبل آماده شده روش میریزیم و دوساعت باشعله متوسط شروع ب پخت کنه 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شب خسته میاد بازار نمیره اینقد غرزدم ک خدامیدونه برای قرون پول ک ازشم بگبرم غرزدم ازض

نه عزیزم غر زدن خوب نیس

ان شاالله که خدا ب زندگیتون برکت زیاد بده

ازش بخواه روزیتونو زیاد کنه

بگو:خدایا از هر خیری که از جانت تو باشه من ب اون نیازمندم

روزیمونو خیلی زیاد کن

هر روز بگو نتیجه میگیری😊

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا